Bouwhof winterfair op zaterdag 28 januari

Een warm winter evenement!

Gezellig winkelen bij Bouwhof? Dat kan tijdens onze winterfair op 28 januari!  Een uniek evenement met een heuse winterbeleving. Denk aan gezellige kraampjes met winterartikelen die je met de dalende tempraturen echt nodig gaat hebben. Zo hebben we warme plaids, sfeervolle kaarsen maar ook puzzels zodat je tijdens de koude dagen lekker binnen aan de slag kunt.

Natuurlijk hoort lekker eten ook bij een winterfair. Daarom kun je bij Noorlander heel voordelig een portie poffertjes kopen, kun je het bier van Geusz proeven en delen we gratis erwtensoep en warme chocolademelk uit. Zo ga jij helemaal verzadigd de deur uit!

Ook voor de kinderen hebben wij weer van alles georganiseerd. Op onze eerste etage vind je het kinderwinterplein. Hier kan geknutseld worden met LauLau, zal Daysee Poppy de kids omtoveren tot prinses, tijger of wat ze maar kunnen verzinnen.

Als echte kers op de taart kunnen jong en oud hun uithoudingsvermogen testen op het rodeosnowboard. Versla jij je ouders, broer, zus of een van je vrienden? Of ga jij voor een persoonlijk record? Mis het niet!

Bouwhof | 20% keuzekorting op één voorraad artikel
Bouwhof | 20% keuzekorting op één voorraad artikel

Winterse activiteiten

Facebook icon

Volg ons op Facebook & Instagram voor de updates!

Instagram icon1
Facebook icon

Volg ons op Facebook & Instagram voor de updates!

Instagram icon1