WOON VEILIG

Op 23 september 1963 startte Sijne Nauta als zelfstandig ondernemer zijn handelsactiviteiten vanuit Gouda. Zijn klanten waren voornamelijk sleutelspecialisten, de Doe Het Zelf Branche en ijzerwaren- en gereedschapszaken.

De huidige organisatie maakt duidelijk welke ontwikkeling het bedrijf sindsdien heeft doorgemaakt. De groei van het aantal klanten, leveranciers, het assortiment, omzet, personeelsleden en een aantal verhuizingen naar een steeds ruimere behuizing kenmerken het verleden van het familiebedrijf Nauta.

Woon Veilig deurbeslag verkrijgbaar bij Bouwhof:

logo_veilig

De ambitie van Nauta is de groei van hun klanten en zichzelf. Om dat te bereiken, doen ze meer dan ze beloven. De kernwaarden van Nauta zijn betrokkenheid, teamgeest en eigen ondernemerschap. Deze vormen de basis.

Nauta is alert op nieuwe ontwikkelingen en daardoor in staat een compleet, actueel en concurrerend assortiment aan te bieden. Creativiteit en flexibiliteit houden hen oplossingsgericht. En als er een standaard oplossing niet beschikbaar is, dan bieden zij maatwerk. Bij hen vind je deskundige gesprekspartners die jouw belang helder voor ogen houden.

Het assortiment van Nauta bevat ruim 30.000 artikelen, verdeeld over twee product-marktcombinaties:

  • Hang- en sluitwerk zoals cilinders, scharnieren, raam- en deurbeslag, sloten en sleutels.
  • Brand- en inbraak werende opbergmiddelen zoals kluizen, archiefkasten, data safes en bedrijfsinrichting.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.

Shop online

Shop nu 24 uur per dag in onze webshop. Eenvoudig besteld met onze vertrouwde service!