Brasser

Schadébo brengt onder de naam Brasser een interessante en bijzondere collectie horren op de markt. Fraaie en praktische horsystemen met maatwerkoplossingen voor nagenoeg alle ramen en deuren. Elke dag doen ze hun best om te zorgen dat je 100% tevreden bent. Jouw mening stellen ze zeer op prijs en het assortiment laten ze zoveel mogelijk passen bij jouw behoeften.

Brasser horren verkrijgbaar bij Bouwhof:

Brasser

Heb je geen verstand van horren en alle soorten die verkrijgbaar zijn bij Bouwhof. Kom dan langs in de winkel of lees meer over horren op de website. Onze ervaren horren adviseurs kunnen jou alle belangrijke informatie geven en weten altijd wel een geschikte oplossing te vinden voor jouw raam of deur. Ook kunnen ze een aantal voorbeelden van horren laten zien in de showroom.

Eenmaal in onze winkel zal je je verbazen over de vele mogelijkheden met Bouwhof. Bij ons vind je alles voor je huis onder één dak! Op de begane grond vind je alles wat je nodig hebt om te bouwen. Zoals verf, behang, elektra, hout, gereedschap, huishoudelijke producten en ga zo maar door. Op onze eerste verdieping kan je je laten inspireren door onze 8 uitgebreide showrooms, sanitair, keukens, raamdecoratie, vloeren, zonwering, woonaccessoires, meubels en deuren.

Brasser
Brasser

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.