Duravit

Het begon allemaal in 1817 met een aardewerkfabriek in het Zwarte Woud. In 1956 stopten ze met de productie van aardewerk en begonnen ze met de productie van porselein. Na 4 jaar kregen ze de naam Duravit. Op dit moment is de firma Duravit een internationaal opererende groep met 10 productielocaties waar wereldwijd ruim 5000 medewerksters en medewerkers werkzaam zijn.

Duravit sanitair verkrijgbaar bij Bouwhof:

Traditie

Innovatie vindt Duravit belangrijk en is dus ook hun traditie. Vandaag de dag tonen ze telkens weer de bereidheid nieuwe wegen in te slaan, met innovatieve technieken, buitengewoon design en het aanboren van nieuwe productsegmenten.

Duravit

 Design

De producten van Duravit herken je aan het goede, gedurfde en functionele design. Dit komt ten eerste door de vele internationale designprijzen en -onderscheidingen die toegekend zijn aan de producten. Ten tweede door de ontwerpers zelf, stuk voor stuk specialisten op hun gebied, met een sterke reputatie en een fijne neus voor goede vormgeving. Ten derde, de klanten: badkamergebruikers met persoonlijke eisen en behoeften, waarmee in het badkamerdesign continu rekening wordt gehouden.

Duravit bij Bouwhof

Benieuwd geworden naar de producten van Duravit? In onze showroom van ruim 5000m2 kan je vele soorten toiletten van ze bewonderen. Heb je vragen, ideeën of advies nodig? Stap gerust naar één van onze sanitair adviseurs, zij geven jou het nodige advies, beantwoorden al jouw vragen en helpen jou graag met het verwezenlijken van je ideeën.

Duravit
Interplan