Hotbath

Hotbath is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een klein internationaal team. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp en kraanproductie. De producten worden geproduceerd in Italië. Hotbath is van mening dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten van Hotbath behoren tot de allerbeste op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Daarnaast zijn alle producten 5 jaar volledig gegarandeerd.

Goedkoper, duurzamer en energiebesparend

De Hotbath producten kennen een aantal unieke systemen die het inbouwen of het dagelijks gebruik goedkoper, duurzamer en energiebesparend maken.

 

Italiaanse productie

Hotbath is er van overtuigd dat de beste specialisten op het gebied van kranen te vinden zijn in Italië en om die reden vindt de productie plaats in Italië. De producten die deel uitmaken van het ‘Hotbath netwerk’ behoren tot de allerbeste en gerenommeerde fabrikanten op hun gebied. De vaste thema’s bij de ontwikkeling en productie zijn:

• geavanceerde technologie
• hoge kwaliteit
• aantrekkelijk design
• milieuvriendelijkheid

Vernieuwde showroom

Sinds kort is onze Hotbath showroom helemaal up-to-date. Laat je inspireren door de Hotbath mogelijkheden. Ga voor een gekleurde kraan in een matte of glanzende uitvoering. Kom langs en doe ideeën op bij Bouwhof voor in je badkamer!

Hotbath bij Bouwhof

Bij Bouwhof kan je vele kranen van Hotbath bewonderen. Onze sanitair adviseurs staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en opgedane ideeën met jou uit te werken. Hulp nodig bij het monteren van jouw nieuwe kraan of gehele nieuwe badkamer? Bouwhof biedt ook daar een oplossing voor! Wij werken namelijk samen met verschillende montagebedrijven die voor jou de klus kunnen klaren. Kom snel langs in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en makkelijk bereikbaar vanuit Bleiswijk, Leiden, Gouda, Rijswijk, Den Haag, Woerden en Delft.

Nieuwe vacatures!

Bekijk hier alle vacatures….

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.