BINNENDEUREN

Binnendeuren bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van je huis. Ze kunnen je interieur echt afmaken. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Maak je huis sfeervol  met de juiste binnendeuren!

Bij Bouwhof Zoetermeer is een enorme collectie binnendeuren opgesteld om je een idee te geven van wat past bij jou thuis. Wij hebben een ruime stijlkeuze om jouw unieke binnendeur samen te stellen. Met details die zich thuis voelen in elk interieur en in elk huis. Je maakt ook meteen kennis met een veelheid aan glassoorten. Gecombineerd met het sierbeslag wat bij jouw persoonlijke stijl past, stel je met een vakkundige adviseur jouw eigen deur samen.

Binnendeuren_website_afbeelding_productpagina_2 deuren

Natuurlijk is er nog veel meer te vinden bij Bouwhof Zoetermeer. Kom eens een kijkje nemen in onze gezellige winkel en laat je inspireren door ons assortiment! Bij ons is alles te vinden op het gebied van ‘wonen’ en ‘bouwen’. Voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment zijn: meubels, woonaccessoires, verf, behang, gereedschap, hout, keukens, sanitair, sfeerhaarden etc. Bij Bouwhof Zoetermeer word je geholpen door adviseurs met vakkennis. Zij zullen altijd voor je klaar staan en helpen jou graag tot de juiste keuze te komen.

Onze merken:

  1. Weekamp
  2. Skantrae Cando