Markiezen

Markiezen zijn misschien wel de meest sfeervolle vorm van zonwering. Met hun authentieke vormgeving geven ze een pand een sfeervol aanzien. Volop genieten van de zomer, zonder dat je binnentemperatuur in huis te warm wordt? Dan zijn markiezen de perfecte oplossing. Bovendien voorkom je door de dichte zijkanten hinderlijke zij-inval van zonlicht.

Markiezen

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof Zoetermeer kun je uit 2 verschillende kappen kiezen. De houten traditionele kap met klassieke uitstraling, of de aluminium kap, afhankelijk van jouw smaak en onderhoudswensen. De standaard markiezen met een houten overkapping zorgen voor een sfeervolle uitstraling. De aluminium markiezen hebben minder onderhoud nodig, maar zijn in het algemeen een stukje duurder. Ook voor de afwerking van onze markiezen zijn er verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je kiezen tussen handbediening of elektrische bediening. In onze showroom zijn diverse voorbeelden te bewonderen. De doeken  van de markiezen zijn van goede kwaliteit en houden warmte en licht perfect tegen. De mooie kleuren en dessins zorgen ervoor dat je jouw markies een persoonlijke uitstraling kunt geven.

Weet je geen raad met markiezen? Maak hiernaast gemakkelijk een afspraak met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag met al jouw vragen en zoeken de perfect passende markies die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Markiezen

Naast het feit dat onze adviseurs altijd voor je klaar staan kun je ook inspiratie opdoen in onze uitgebreide showrooms woonaccessoires, interieur, keukens, sanitair, raamdecoratie, deuren en vloeren. Genoeg redenen om even een kijkje te komen nemen bij Bouwhof, gevestigd in Zoetermeer. Daarnaast vind je op onze begane grond alles wat je nodig hebt op het gebied van bouwen zoals verf, behang, ijzerwaren, hout, gereedschap en ga zo maar door.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze buitenzonwering adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak* te maken.

  • DD dash MM dash YYYY
  • :
  • Kies hier voor de afdeling waar je een afspraak wilt maken.

*= De afspraak vindt plaats in de winkel