Markiezen

Markiezen zijn misschien wel de meest sfeervolle vorm van zonwering. Met hun authentieke vormgeving geven ze een pand een sfeervol aanzien. Volop genieten van de zomer, zonder dat je binnentemperatuur in huis te warm wordt? Dan zijn markiezen de perfecte oplossing. Bovendien voorkom je door de dichte zijkanten hinderlijke zij-inval van zonlicht.

Markiezen

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof Zoetermeer kun je uit 2 verschillende kappen kiezen. De houten traditionele kap met klassieke uitstraling, of de aluminium kap, afhankelijk van jouw smaak en onderhoudswensen. De standaard markiezen met een houten overkapping zorgen voor een sfeervolle uitstraling. De aluminium markiezen hebben minder onderhoud nodig, maar zijn in het algemeen een stukje duurder. Ook voor de afwerking van onze markiezen zijn er verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je kiezen tussen handbediening of elektrische bediening. In onze showroom zijn diverse voorbeelden te bewonderen. De doeken  van de markiezen zijn van goede kwaliteit en houden warmte en licht perfect tegen. De mooie kleuren en dessins zorgen ervoor dat je jouw markies een persoonlijke uitstraling kunt geven.

Markiezen

Naast het feit dat onze adviseurs altijd voor je klaar staan kun je ook inspiratie opdoen in onze uitgebreide showrooms woonaccessoires, interieur, keukens, sanitair, raamdecoratie, deuren en vloeren. Genoeg redenen om even een kijkje te komen nemen bij Bouwhof, gevestigd in Zoetermeer. Daarnaast vind je op onze begane grond alles wat je nodig hebt op het gebied van bouwen zoals verf, behang, ijzerwaren, hout, gereedschap en ga zo maar door.