Screens

Screens bieden uitstekende zonwering, die ervoor zorgt dat je woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar heerlijk koel blijft, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Een zonnescreen is echter ook te gebruiken in de winter. Sluit ’s nachts je zonnescreen en je zult zien dat de warmte een stuk beter in je woning blijft. Overdag kunnen ze gebruikt worden als inkijkwering voor optimale privacy.

Een screen is een zonnescherm dat strak langs jouw raam van boven naar beneden glijdt. Het doek zakt tussen een geleider naar beneden. Populair zijn de zipscreens waarbij de stof in de geleider loopt. Bij deze uitvoering wordt het best mogelijke resultaat behaald. Afhankelijk van de keuze die je maakt qua doek, wordt de inkijk belemmerd maar wordt het zicht naar buiten behouden. Doordat het doek strak langs het raam glijdt nemen de screens geen kostbare ruimte in beslag en blijft de doorloop langs jouw raam vrij.

Screens

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof Zoetermeer kan je altijd terecht voor allerlei soorten screens. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten doeken, kleuren doeken, en tussen handmatige of elektrische bedieningssystemen. Vind je het niet erg om handmatig je screens dicht te doen? Kies dan voor handmatige bediening en houd je kosten laag. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor elektrische bediening, met bijvoorbeeld een wandschakelaar of afstandsbediening. Dit biedt enorm veel gebruiksgemak.

Nog vragen? Kom dan naar onze winkel in Zoetermeer. Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen. Ook kan je inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom.

Screens

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Bouwhof heeft nog veel meer te bieden op het gebied van buitenzonwering! Lees meer over de buitenzonwering die Bouwhof levert door te klikken op één van deze productnamen: rolluiken, uitvalschermen, en markiezen