Uitvalschermen

Uitvalschermen houden de warmte en schittering van zonlicht optimaal tegen. Je geniet van de schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Het zonnescherm staat schuin van de gevel af. De uitvalarmen, ook wel ‘vaste armen’ genoemd, staan vrijwel haaks op de gevel. Daarom is het bij deze vorm van zonwering belangrijk dat er geen vrije loop noodzakelijk is.

Uitvalschermen

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof zijn vele verschillende variaties mogelijk met uitvalschermen. De verschillende acryldoeken zijn verkrijgbaar in een uitgebreide kleurencollectie. Ook is er de keuze tussen elektrische bediening of handmatige bediening. Elektrische bediening is mogelijk door  middel van een schakelaar of handzender. Dit is zeker aan te raden bij grotere afmetingen. Voor zeer hoge ramen is een variant leverbaar waarbij het doek eerst verticaal zakt.

Kom ideeën opdoen in onze showroom en maak kennis met onze uitgebreide kleurencollectie voor het doek. Onze ervaren adviseurs vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor jouw situatie. Zij bieden jou ook services zoals de inmeetservice en ze maken jouw gekozen product op maat.

Uitvalschermen

Laat je verassen in de winkel door de vele mogelijkheden met Bouwhof op het gebied ‘wonen’ en ‘bouw’. Of je jouw huis nu alleen maar nieuwe accessoires wilt geven of ook een nieuwe vloer, nieuw behang en nieuwe meubels het kan allemaal met Bouwhof. De eerste verdieping staat vol met inspiratievolle showrooms zoals sanitair, keukens, zonwering, interieur en deuren. Op onze begane grond vind je alles wat je nodig hebt voor bouwen zoals verf, behang, hout, gereedschap, ijzerwaren, elektra en ga zo maar door.