HANG- EN SLUITWERK

Een belangrijk onderdeel van je deur is het hang- en sluitwerk. Dit kan helpen de veiligheid van je woning te verbeteren, maar ook voor een deel de uitstraling van je deur te bepalen. Hang- en sluitwerk geeft een finishing touch aan jouw deur. Maak je woning inbraakveilig en je deur af met het juiste hang- en sluitwerk.

Hang-en_sluitwerk_website_afbeelding_productpagina_1

Bij Bouwhof Zoetermeer bieden wij jou een uitgebreide collectie binnen- en buiten hang- en sluitwerk, onderverdeeld in vier stijlen: Jaren ’30, Klassiek, Landelijk en Modern. Je hebt de keuze uit veel verschillende materialen. Deurkrukken op messing basis, gelakt in heel veel kleuren en titanium. Voor buiten wordt over het algemeen titanium toegepast. Titanium heeft een lange garantie en is zeer slijtvast. Dus zeker een aanrader. Maar wij hebben je nog meer te bieden, namelijk een uitgebreid pakket op het gebied van aluminium hang- en sluitwerk voor binnen en buiten. Natuurlijk voldoet dit alles aan de huidige eisen wat betreft de veiligheid tegen inbraak.

Hang-en_sluitwerk_website_afbeelding_productpagina_2

Natuurlijk is er nog veel meer te vinden bij Bouwhof Zoetermeer. Kom eens een kijkje nemen in onze gezellige winkel en laat je inspireren door ons assortiment! Bij ons is alles te vinden op het gebied van ‘wonen’ en ‘bouwen’. Voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment zijn: meubels, woonaccessoires, verf, behang, gereedschap, hout, keukens, sanitair, sfeerhaarden etc. Bij Bouwhof Zoetermeer word je geholpen door adviseurs met vakkennis. Zij zullen altijd voor je klaar staan en helpen jou graag tot de juiste keuze te komen.