Horren

Bouwhof Zoetermeer is thuis in horren en er is voor bijna elke situatie wel een oplossing te vinden. Bouwhof verkoopt kwalitatief goede hor-systemen, van onder andere de merken: Hamstra, Huismerk en Luxaflex. Een hor is een uitstekend middel om insecten buiten de woning te houden en toch nog frisse lucht binnen te laten. Tip: Let erop dat je pas ná zonsondergang gaat ventileren. Als het namelijk overdag erg warm en zonnig is, kun je beter de ramen dicht laten en de zonwering (indien aanwezig) naar beneden. Horren zijn bij Bouwhof verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen, zowel maatwerk als standaardhorren komen uitgebreid aan bod. Een greep uit de mogelijkheden op het gebied van horren binnen Bouwhof:

Horren

Meer weten over een product? Klik dan op de productnaam of kom langs bij onze adviseurs in de winkel. Onze adviseurs helpen je graag en hebben voor bijna alles wat te maken heeft met horren wel een oplossing. Als je wilt, komen wij, ná een globale prijsopgave in de winkel. zelfs bij jou thuis om de maten op te nemen. Binnen Zoetermeer is dit geheel kosteloos. Kom snel naar onze winkel en ontdek nog veel meer mogelijkheden voor jouw huis bij Bouwhof.

Snel en gemakkelijk een hor bevestigen zonder schroeven en boren? Kies dan voor de inklemhor. Ook kan je bij Bouwhof kiezen voor een lamellen hor, een goedkope en eenvoudige oplossing voor een deur hor. Of kies voor de plisséhordeur of plisséraamhor, een strakke en elegante hor die gebruikt kan worden voor vrijwel elke deur of raamopening. Misschien wel de meest bekende hor: de raamrolhor met een uitgebreid maatwerkprogramma.

Horren

Meer weten over een product? Klik dan op de productnaam of kom praten met onze adviseurs in de winkel bij Bouwhof. Zij helpen je graag en hebben voor ieder probleem een oplossing. Als je wilt, komen wij zelfs bij jou thuis om de maten op te nemen. Ook maken we jouw gekozen hor gratis op maat. Kom snel naar onze winkel en ontdek nog veel meer mogelijkheden voor jouw huis met Bouwhof.