Horren

In de zomer zijn veel insecten actief, maar dat is natuurlijk niet gewenst in jouw woning. Geef insecten geen kans en voorkom dat insecten in jouw woning binnenkomen.  Bij Bouwhof Zoetermeer hebben wij voor ieder probleem wel een oplossing, onze adviseurs helpen jou graag!

Horren

Wat biedt Bouwhof

Bouwhof Zoetermeer is gespecialiseerd in horren en kan voor bijna elke situatie wel een oplossing vinden. Bouwhof verkoopt topkwaliteit hor systemen van onder andere de merken Hamstra, Luxaflex, Unilux en Brasser.  De hor is een uitstekend middel om insecten buiten de woning te houden en toch nog de frisse lucht binnen te laten. Horren zijn bij Bouwhof verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Zowel maatwerk als standaardhorren biedt Bouwhof in haar winkel. Een greep uit de mogelijkheden op het gebied van horren binnen Bouwhof:

Snel en gemakkelijk een hor bevestigen zonder schroeven en boren? Kies dan voor de inklemhor. Ook kan je bij Bouwhof kiezen voor een lamellen hor, een goedkope en eenvoudige oplossing voor een deur hor. Of kies voor de plisséhordeur of plisséraamhor, een strakke en elegante hor die gebruikt kan worden voor vrijwel elke deur of raamopening. Misschien wel de meest bekende hor: de raamrolhor met een uitgebreid maatwerkprogramma.

Horren

Meer weten over een product? Klik dan op de productnaam of kom praten met onze adviseurs in de winkel bij Bouwhof. Zij helpen je graag en hebben voor ieder probleem een oplossing. Als je wilt, komen wij zelfs bij jou thuis om de maten op te nemen. Ook maken we jouw gekozen hor gratis op maat. Kom snel naar onze winkel en ontdek nog veel meer mogelijkheden voor jouw huis met Bouwhof.

Merken top 5:

  1. Thuisin huismerk
  2. Luxaflex®
  3. Hamstra
  4. Unilux

 

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze horren adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak* te maken.

  • DD dash MM dash YYYY
  • :

*= De afspraak vindt zich plaats in de winkel