Plissé hordeur en plissé raamhor

Plissé hordeur

Bij een plissé hordeur, ook wel plissédeur genoemd, vouwt het doek zich op naar de zijkant, in plaats van zich op te rollen. Het is een strakke en elegante hor die gebruikt kan worden voor elke deuropening, zoals: een enkele deur, dubbele deur en zelfs voor schuifpuien. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De hordeur zorgt voor optimale ventilatie en is windvast.

Plissé raamhor

Net als de hordeur vouwt de plissé raamhor zich op naar de zijkant. De raamhorren zijn uitstekend geschikt voor draai/kantelramen, dakramen, schuiframen, en naar buiten openslaande ramen.  De plissé raamhor is weerbestendig en goed te combineren met bijvoorbeeld een rolgordijn, verticale lamellen of jaloezieën.

Plissé raamhor

Wat biedt Bouwhof

De plissé hordeur of raamhor laat zich eenvoudig bedienen en door het ontbreken van veerspanning is de hor ook kindvriendelijk. De hor is bij Bouwhof leverbaar in vele kleuren, maten en zelfs extra grote breedtes of dubbele opstellingen zijn mogelijk. Ben jij op zoek naar een praktische plissé hordeur of raamhor? Dan ben je bij Bouwhof Zoetermeer aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen jou graag om de perfect hordeur of raamhor te vinden. Ook kan je bij Bouwhof jouw gekozen plissé hordeur of raamhor volledig op maat laten maken! Want het is natuurlijk belangrijk dat de hor volledig sluit om deze goed te laten werken.

Plissé deurhor

Natuurlijk is er nog veel meer te vinden bij Bouwhof. Kom naar onze gezellig en inspiratievolle winkel en vind alles op het gebied van ‘wonen’ en ‘bouwen’. Voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment zijn: meubels, accessoires, verf, gereedschap, ijzerwaren, elektra, hout, keukens, sanitair, sfeerhaarden en nog veel meer.

Merken top 4:

  1. Luxaflex®
  2. Hamstra
  3. Unilux
  4. Brasser