Rolhordeuren

Zomer, altijd fijn om tijdens warme dagen lekker je deur open te zetten. Alleen zijn er in de zomer ook veel insecten actief. Je wilt natuurlijk voorkomen dat deze insecten in jouw huis terecht komen. Hier kan de rolhordeur jou gemakkelijk bij helpen.

Rolhordeur

Rolhordeur

De rolhordeur staat bekend om zijn gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. De hordeur is geschikt voor zowel binnen als buiten draaiende deuren, maar ook een schuifpui is mogelijk. Het profiel van de rolhor is gemaakt van stevig aluminium en werkt met een systeem dat de hor in een cassette oprolt aan de zijkant van jouw deur of schuifpui. Doordat de rolhordeur gemakkelijk te bedienen is kan je op elk gewenst moment naar buiten of naar binnen lopen. Ook zorgt het voor ultieme ventilatie in jouw huis, zonder dat je last hebt van vervelende muggen, vliegen, spinnen of wespen. Afhankelijk van het type en merk, kan je kiezen tussen borstels in de geleiders die zorgen voor extra afsluiting. Ook heb je keuze uit een automatische rolsysteem die voorzien is van een demper. De demper zorgt ervoor dat het gaas rustig in de cassette terugloopt.

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof Zoetermeer heb je keuze uit vele soorten rolhordeuren. Wij hebben zowel standaardmaten als maatwerk in onze collectie. Ook kunnen wij jouw gekozen rolhordeur leveren in iedere gewenste kleur. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel, hulp staat altijd voor jou klaar!

Rolhordeur

Bij Bouwhof kan je je niet alleen laten inspireren op het gebied raamdecoratie, maar op nog veel meer gebieden, zoals: woonaccessoires, meubels maar ook sanitair en keukens. Op onze begane grond vind je alles op het gebied van ‘bouw’ zoals verf, behang, hout, ijzerwaren, Electra, tuinbenodigdheden en ga zo maar door. Genoeg redenen om even langs te komen in onze winkel!

Merken top 4:

  1. Luxaflex®
  2. Hamstra
  3. Unilux
  4. Brasser