Schuifhordeuren

Zomer, heerlijk om je raam of deur open te zetten voor de frisse lucht. Maar in de zomerperiode zijn natuurlijk ook veel insecten actief. Voorkom dat vervelende insecten  binnen komen in jouw huis met een schuifhordeur.

Schuifhordeur

Schuifhordeuren zijn uitermate geschikt voor schuifpuien en grote deuropeningen, en zijn uitsluitend als maatwerk leverbaar bij Bouwhof. De rails boven en onder die voorzien is van glijblokken zorgen ervoor dat je jouw schuifdeur gemakkelijk heen en weer kan schuiven. Daarnaast is het mogelijk om meerdere schuifhordeuren op één rails te plaatsen, zodat een dubbele schuifdeur ontstaat. Bij een duo-schuiver, schuiven de delen achter elkaar. De borstels in de geleiders zorgen voor een insecten dichte aansluiting.  Ook kan je een schuifhordeur leuk combineren met multishades. De schuifhordeur kan gemonteerd worden zowel op het kozijn als in het kozijn.

Wat biedt Bouwhof

Als je wilt komen Bouwhof adviseurs bij jou thuis alles opmeten om een strakke en naadloze aansluiting te garanderen. Daarnaast maken wij jouw schuifdeur gratis op maat. Heb je vragen? Kom dan langs in onze winkel of maak hiernaast gemakkelijk een afspraak met onze adviseurs. Zij kunnen je adviseren welke schuifhordeur het beste past bij jouw situatie.

Meer dan alleen een schuifhordeur nodig? Dan ben je bij Bouwhof aan het juiste adres. Met een breed assortiment op het gebied van wonen en bouwen vind je alles voor in jouw huis. Kom gerust een kijkje nemen in de winkel of lees meer over de mogelijkheden bij Bouwhof door te klikken op deze woorden: woonaccessoires, vloeren, meubels, sanitair, keukens, behang, verf, ijzerwaren, Elektra en gereedschap.

Merken top 4:

  1. Luxaflex®
  2. Hamstra
  3. Unilux
  4. Brasser