Gordijnen

Ben je op zoek naar een specifiek gordijn? Of het nou gaat om gordijnen op maat of simpelweg alleen de gordijnstof, bij Bouwhof heb je alles wat je maar kunt wensen op het gebied van gordijnen. Kant en klare gordijnen maar ook inbetweens, vitrages en ophangsystemen vind je bij Bouwhof Zoetermeer. Ook hebben wij een ruime keuze aan voeringstoffen, waarmee de gordijnen verduisterend of zelfs zonwerend kunnen worden gemaakt.

Gordijnen

Vitrage

Vitrage is een gordijn gemaakt van transparante stof van dunne kwaliteit. Vitrages zorgen voor meer privacy en geven toch genoeg licht in jouw huis. Het licht dat door de dunne transparante stof schijnt wordt verzacht en is sfeervol. Vitrage kan gecombineerd worden met gordijnen, maar ook alleen vitrages geven je interieur een rustgevende uitstraling.

Inbetweens

Inbetweens is een kruising tussen gordijnen en vitrages. Inbetweens hebben een net iets dikkere stof waardoor ze de functie krijgen van een overgordijn. Inbetweens zijn bij Bouwhof verkrijgbaar in meer of mindere mate doorschijnend afhankelijk van de stof. Vaak wordt ervoor gekozen om inbetweens op te hangen in combinatie met vouwgordijnen, rolgordijnen, (houten) jaloezieën of een ander soort binnen zonwering.

Ophangsystemen

Ook verschillende soorten ophangsystemen vind je bij Bouwhof. De keuze voor een ophangsysteem bepaalt in grote mate de sfeer van jouw gordijn, vitrage of inbetweens. Van strakke rails tot sfeervolle gordijnroedes, bij Bouwhof vind je het allemaal.

Gordijnen

Kom langs bij Bouwhof en laat je inspireren door onze uitgebreide showrooms. Onze adviseurs helpen je graag de perfecte gordijn te vinden die aansluit op jouw wensen en behoeften. Op maat laten maken is geen probleem. Onze winkel is enorm gezellig en sfeervol ingericht, leuk om even te kijken en inspiratie op te doen.