Multishades

Een multishade, een twist of duo rolgordijn, bestaat uit twee lagen stof achter elkaar en zorgt voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht, op elk tijdstip van de dag. De twee lagen stof bestaan uit transparante en niet-transparante banen. Voor een afwisselende lichtinval kan je, door middel van een ketting, banen langs elkaar heen schuiven, om de multishade gedeeltelijk of volledig af te sluiten. Zo kan je altijd de optimale lichtinval in je huis creëren. Dit alles kan je doen door het multishade rolgordijn helemaal naar beneden te rollen, maar ook door hem tot halverwege uit te rollen of op elke andere gewenste stand. Kortom: multishades combineren de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn.

Multishades op maat bij Bouwhof

Wat biedt Bouwhof

De multishades, twist of duo rolgordijnen, zijn bij Bouwhof Zoetermeer verkrijgbaar in verschillende baanbreedtes en in vele variaties aan stoffen en kleuren, waardoor ze zeer geschikt zijn voor vrijwel iedere ruimte. Creëer een exclusieve uitstraling door te kiezen voor stoffen met bijzondere structuren.

Bouwhof heeft vakkundige en ervaren adviseurs die jou graag helpen de perfecte multishade te vinden. Ook bieden ze je de service om de gekozen multishade gratis op maat te laten maken. Als je wilt komen wij zelfs bij jou thuis om alles op te meten.

Multishades op maat bij Bouwhof

Kom een keer een kijkje nemen in onze winkel. Bij ons kan je veel inspiratie op doen in onze uitgebreide showrooms. Zoals onze showroom raamdecoratie, of onze sfeervolle showrooms met accessoires, meubels, sanitair, keukens en deuren. Leuk om even rond te lopen en een kijkje te nemen. Zo kan je inspiratie op doen voor jouw huis. We zien je graag snel in onze winkel!