Shutters

Ben je op zoek naar zonwering, maar wil je tegelijkertijd een mooie toevoeging aan je interieur? Kies dan voor Shutters. Stijlvolle luiken met verstelbare lamellen voor een optimale lichtregeling.

Bij Bouwhof kan je kiezen voor de traditionele houten uitvoering, maar ook composiethout en PVC is mogelijk. Het meest gebruikte materiaal is hout. Geen wonder, want houten Shutters hebben een mooie natuurlijke en robuuste uitstraling. Een voordeliger alternatief voor massief hout zijn composiet houten Shutters. Composiet houten Shutters zijn opgebouwd uit samengeperste houtvezels. Daarnaast heb je bij Bouwhof de mogelijkheid om te kiezen voor PVC. PVC Shutters zijn geschikt voor natte ruimtes omdat ze volledig vochtbestendig zijn. Dus perfect voor ruimtes zoals badkamers.

Shutters zijn ook verkrijgbaar in speciale vormen zoals boogramen, ronde ramen en schuine ramen. In iedere ruimte waar je Shutters introduceert, creëer je je eigen unieke sfeer. Door de stand van de lamellen te veranderen, ontstaat er een andere lichtinval en daarmee een andere sfeer.

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof Zoetermeer zijn Shutters verkrijgbaar in verschillende kleuren en lamelbreedtes. Onze adviseurs helpen je graag jouw perfecte Shutter te vinden in de gewenste kleur en lamelbreedte. Ook maken wij die gratis voor jou op maat! Als je wilt, komen wij zelfs bij jou aan huis om alle maten op te meten. Inspiratie opdoen? Kom dan langs bij onze winkel Bouwhof Zoetermeer en laat je inspireren door onze uitgebreide showrooms.