Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn zeer functioneel, bieden sfeer en zijn met name geschikt voor grote glaspartijen zoals schuifpuien. Maar ook schuine ramen behoren tot de mogelijkheden. De verticale lamellen zorgen ervoor dat je vrij uitzicht hebt zonder inkijk. Ideaal voor in de huiskamer, op kantoor en in studeerkamers. De huidige materialen en stoffen zijn eenvoudig te reinigen.

Verticale lamellen op maat gemaakt bij Bouwhof

 Wat biedt Bouwhof

Bouwhof Zoetermeer biedt een ruim assortiment aanheb je een ruime keuze uit verticale lamellen van verschillende hoogtes, maten en materiaal. De grote keuze uit textiel, aluminium of kunststof zorgt voor een geheel eigen uitstraling. De textiel lamellen zorgen voor een zachtere en klassieke uitstraling, terwijl de kunststof en aluminium variant trendy zal ogen en passen bij een strakke stijl. Stoffen lamellen kunnen bijvoorbeeld goed gebruikt worden voor huiskamer of slaapkamer, de kunststoffen of aluminium variant wordt veel gebruikt voor op kantoor of in de badkamer.

Ook heeft Bouwhof vele keuzes in verschillende breedtes verticale lamellen, variërend van 50 mm tot 250 mm. Kom gerust langs bij Bouwhof Zoetermeer en laat je verassen door onze vele services. Zoals de meet service, waarbij we bij jou thuis de maten komen opnemen, of het gratis op maat maken van de door jou gekozen verticale lamellen. Onze adviseurs staan altijd voor jou klaar en helpen je graag de perfecte verticale lamellen te vinden die voldoen aan jouw wensen en behoeften.

Verticale lamellen op maat gemaakt bij Bouwhof

Natuurlijk is er nog veel meer te vinden bij Bouwhof. Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, bbq’s en tuinmeubelen, woonaccessoires en meubels maar ook verlichting.