SKANTRAE CANDO

Skantrae is al ruim 30 jaar actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Skantrae behoorde in 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012 bij de vijftig best geleide bedrijven van Nederland.

De doelstelling van Skantrae is om kwalitatief hoogwaardige binnendeuren en buitendeuren en bijbehorende producten te leveren aan hun professionele dealernetwerk in Nederland en België en, via hun dealers, aan jou als eindgebruiker. De leveranciers van Skantrae zijn gerenommeerde deurenfabrikanten met jarenlange ervaring in het produceren van binnen- en buitendeuren met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Productontwikkeling van binnen- en buitendeuren gebeurt in eigen huis en Skantrae blijft continu op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten.

Skantrae Cando deuren verkrijgbaar bij Bouwhof:

 

Skantrae_logo1

 

Waar komt de bedrijfsnaam vandaan? De bedrijfsnaam is een samentrekking van de woorden Skandinavië en Trae, het Deense woord voor hout.

Vanuit hun magazijn leveren ze binnen- en buitendeuren, bijbehorend glas, architraven, deurbeslag, plinten en lambriseringen direct uit voorraad en worden deuren onder andere voorzien van frezingen voor meerpuntssluitingen, briefsleuven etc.

Bij het ontwikkelen van hun producten houden ze zoveel mogelijk de Nederlandse woontrends in hun achterhoofd. Welke trends spelen een rol in de Nederlandse interieurs en bouwstijlen? Laat je verrassen door de verandering die jouw woning ondergaat na een “deurenmetamorfose”. Het maakt voor Skantrae niet uit of het om een binnendeur, een voordeur of een achterdeur gaat, met een Skantrae deur krijgt jouw woning méér sfeer!