WEEKAMP

Het is voor Weekamp allemaal begonnen in 1978 toen de broers Jan en Henk Weekamp met een allround timmerwerkplaats in Dedemsvaart waren gestart. In 1985 werd de keuze gemaakt om zich te gaan richten op deuren. Toen kreeg het bedrijf de naam Weekamp Deuren. Zij zijn nog altijd een familiebedrijf waar ruim 700 professionals actief zijn. Doordat al de medewerkers van Weekamp Deuren zo’n betrokken inzet hebben, zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van deuren in Nederland. Ze hebben productlocaties in Tsjechië en Azië.

Weekamp deuren verkrijgbaar bij Bouwhof:

logo-nieuw-weekamp-596x600

 

Vakmanschap en toewijding is wat de roots van Weekamp Deuren vormt. Ze leveren kwaliteit waar ze trots op zijn. Dat is te danken aan de werknemers die de allerbeste vakmensen zijn en aan de modernste computergestuurde machines waar ze over beschikken. Je herkent een echte Weekamp voordeur aan het merkteken dat zij aan hun deuren meegeven. Zij stáán voor hun producten.

Naast kwaliteit en de mooiste deurmodellen besteden zij ook veel aandacht aan veiligheid en comfort. Al hun deuren zijn uitgebreid getest op inbraakveiligheid, duurzaamheid en isolatie.

Ze produceren uitsluitend in eigen fabrieken. De fabrieken zijn zo ingericht, dat de deur helemaal volgens jouw specifieke woonwensen wordt gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om naast het bestaande assortiment ook bijzondere deuren te maken. Omdat niet alle ruimtes in huis afgesloten kunnen worden met een standaard deur, maken zij jouw deur exact op maat. Ook voor replica’s of deuren volgens eigen ontwerp ben je bij Weekamp Deuren aan het goede adres. Ben jij klaar om optimaal van de Weekamp kwaliteit te genieten?