Jouw Keuken Checklist

Wat heb je allemaal nodig voor jouw keuken? Hoe maak je de keuken echt helemaal eigen? Bouwhof helpt je bij wat je allemaal nodig hebt voor de perfecte keuken! Dus lees deze keuken checklist goed door zodat er niks ontbreekt in je keuken! Bij ieder huishouden heb je net even wat andere dingen nodig. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een gezin of samenwonend. Op basis van de personen in het huishouden kan je deze checklist doorlopen voor de beste oplossingen voor jouw keuken.

Bouwhof keuken hout

Maak een afspraak keuken

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Checklist

 1. Heb je alle maten van de keuken opgenomen, of een plattegrond?
 2. Weet je waar het raam zit?
 3. Wat voor budget heb je?
 4. Wil je wel of geen bovenkastjes?
 5. Wat  voor kleur keuken zoek je?
 6. Wil je wel of geen greeploze keuken?
 7. Wat voor werkhoogte zou je fijn vinden?
 8. Wat voor soort aanrechtblad ben je naar opzoek?
 9. Wat voor soort afzuiging zou je prettig vinden?
 10. Stoomoven – combi magnetron – magnetron of gasoven?
 11. Wat voor koelkast zou je willen hebben? Met of zonder vries gedeelte? Of een aparte vriezer?
Keuken checklist

Aanrechtbladen

Een mooi en praktisch aanrechtblad is niet weg te denken uit een keuken. Wat past er het best bij jouw keuken? Kies je voor een aanrechtblad van graniet of toch van hout? Bij Bouwhof helpen we jou bij het uitzoeken van het juiste aanrechtblad.

Aanrechtbladen keuken

Adviseurs

De juiste keuken vinden is zeker niet eenvoudig. Onze deskundige adviseurs staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het uitzoeken van de juiste keuken. Samen met hen stel je jouw droomkeuken samen, in een stijl die helemaal bij jou past.

Apparatuur

Bij een keuken hoort natuurlijk ook apparatuur. Je gebruikt het vrijwel dagelijks en het maakt jouw keuken helemaal af. Bouwhof is totaalleverancier voor jouw keuken. Wij leveren kwaliteitsapparatuur van allerlei merken. Bij Bouwhof slaag je voor een HELE keuken!

Jouw keukenstijl en de rest van je huis

Pas je keuken aan bij jouw woonstijl! Want hoe leuk is het als jouw keuken ook nog eens helemaal bij je interieur past! Bouwhof biedt heel veel verschillende soorten stijlen aan keukens. Van landelijk tot aan modern. Bij Bouwhof  weet je zeker dat je de juiste keuken vindt!