Bouwhof_keukens_keukenapparatuur_header
Bouwhof_keukens_keukenapparatuur_header_mobiel
Keukenapparatuur_Pelgrim_pagina

Keukenapparatuur

Bij een keuken hoort natuurlijk ook apparatuur. Eén van de belangrijkste keuzes, en tegelijkertijd ook één van de moeilijkste, gaat over welke apparaten je in jouw keuken wilt hebben. Er is zo veel keuze en je moet met veel dingen rekening houden voordat je de keuze maakt. Welke apparaten mogen absoluut niet missen in jouw keuken? Wat voor type gebruiker ben jij zelf? Losse apparatuur of inbouw?

Keukenapparatuur_Pelgrim_pagina

Afzuiging IN je kookplaat!

Inmiddels is al een grote groep consumenten overtuigd van het gemak van een afzuiging in je aanrechtblad, maar het kan dus nog handiger. Er wordt al meerdere jaren met groot succes een tal van oplossingen aangeboden waarmee je de afzuiging in en onder het werkblad kunt plaatsen. Het grootste voordeel van deze oplossing is dat je geen hinderlijke afzuigkap aan de wand of aan het plafond hoeft te hangen. Hiermee creëer je ook nog eens de mogelijkheid om je wand of ruimte boven je kookeiland op een andere wijze in te vullen.

Aeg_hob2hood_keukenapparatuur_2
Aeg_hob2hood_keukenapparatuur_2
Aeg_kookplaat_afzuiging_SaphirMatt_glas_NCP84C01CZ

SaphirMatt-glas

Het SaphirMatt-glas van AEG garandeert een uitmuntende weerstand tegen krassen in vergelijking met de gebruikelijke keramische kookplaten. De chique zwarte matte afwerking is bestand tegen vingerafdrukken en vlekken, waardoor jouw kookplaat langdurig zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt.

Aeg_kookplaat_afzuiging_SaphirMatt_glas_NCP84C01CZ

Hob 2 hood

Dankzij de Hob2Hood functie kun je je volledig concentreren op het koken. De kookplaat communiceert namelijk met de afzuigkap en de afzuiging wordt zo automatisch geregeld. Niet alleen de afzuiging wordt automatisch geregeld, maar ook de verlichting. De verlichting wordt automatisch ingeschakeld zodra de kookplaat wordt aangezet. Mocht je toch de regeling van de afzuiging in eigen handen willen hebben, dan kun je de afzuigkap eenvoudig via de kookplaat bedienen.

Aeg_hob2hood_keukenapparatuur
Aeg_hob2hood_keukenapparatuur
Pelgrim_stoomoven_keukenapparatuur

Koken op hoger niveau met een stoomoven

Misschien heb je er wel eens van gehoord, naast de gewone heteluchtoven kun je ook kiezen voor een stoomoven. Een stoomoven kun je gebruiken voor het stomen van groente, vlees, vis of rijst. Het bereiden van Sous-vide recepten maar ook complete maaltijden kun je in één keer in de stoomoven bereiden. Door het gebruik van stoom heeft het eten meer smaak is het een stuk gezonder omdat vitamines en voedingsstoffen worden behouden. Daarnaast kun je het eten van gister opwarmen (regenereren) zonder dat de kwaliteit en smaak van het eten teniet wordt gedaan.

Pelgrim_stoomoven_keukenapparatuur

Home Connect

Met Home Connect bedien je jouw huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk via je smartphone of tablet. Of je nu vanaf kantoor je oven wilt aanzetten om voor te verwarmen of in de supermarkt wilt weten of je nog melk in de koelkast hebt staan, het is vanaf nu allemaal mogelijk met Home Connect. En dit is nog niet eens alles. Home Connect heeft heel veel functies die ver uitstijgen boven op afstand bedienen van uw apparaten: tips en trucs krijgen voor het gebruik van de apparaten en over passende accessoires, die je dan eenvoudig met een paar klikken kunt bestellen. Daarnaast werken vrijwel alle smartphones en tablets op spraakcommando, makkelijker kan niet! Ook krijg je ideeën voor recepten, informatie over de status van uw apparaten en technische ondersteuning als er iets niet goed werkt.

Pelgrim_connect_life_keukenapparaten
Pelgrim_connect_life_keukenapparaten