Luxaflex®

In 1946 richtten Joe Hunter en Henry Sonneberg een nieuw bedrijf op. Zij wilden samen een nieuw verwerkingsproces voor lichtgewicht aluminium ontwikkelen. Binnen een paar jaar leidde hun samenwerking tot de uitvinding van een product dat de raambekledingsmarkt voor altijd zou veranderen, de horizontale aluminium jaloezie. De horizontale jaloezie werd in 1951 geïntroduceerd onder de naam Luxaflex®.

Soorten raamdecoratie

Vandaag de dag staat Luxaflex® bekend als de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding, en biedt de meest uitgebreide selectie van zonweringssystemen die perfect samen gaan met elk interieur en elke behoefte.  De collectie bestaat uit binnenzonwering, buitenzonwering en horren van topkwaliteit. Daarnaast bieden ze diverse bedieningssystemen waarbij gebruiksgemak, design en veiligheid een grote rol spelen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Luxaflex® streeft naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om hun product te creëren. Daarom hebben ze zich tot een doel gesteld om steeds meer duurzame producten te maken die bijdragen aan de energie-efficiëntie van gebouwen. Werkelijk alle producten zijn uniek, en worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Een logische keuze voor Bouwhof om de Luxaflex® zonweringsproducten op te nemen in haar assortiment!

Om te verzekeren dat elke klant de perfecte oplossing vindt en de best mogelijke koopervaring heeft, worden Luxaflex® producten verkocht door professioneel getrainde dealers die elke individuele klant adviseren.

Luxaflex® raamdecoratie verkrijgbaar bij Bouwhof:

Klik hier om naar de website van Luxaflex® te gaan.

 

 

Luxaflex®
Luxaflex®

Sikkens 25% korting

VASTE LAGE PRIJS, Sikkens staat bekend om zijn hoge kwaliteit en zijn diverse kleuren.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.