Quooker_fusion_gold_square_header_Bouwhof
Quooker_fusion_gold_square_header__mobiel_Bouwhof
Quooker_classic_fusion_square_rvs_Bouwhof

Quooker

Iets wat echt niet meer kan ontbreken in jouw keuken: de Quooker. Met deze alles-in-één kraan heb je razend snel kokend water. Dit kan handig zijn voor een lekkere kop thee maar ook tijdens het koken komt deze kraan goed van pas. Het scheelt namelijk een hoop tijd maar ook energie als je direct een pan met kokend water hebt voor jouw pasta, aardappels of wat er dan ook gegeten gaat worden die avond.

Je hebt de Quooker kraan in heel veel maten en kleuren. Daarnaast kan je hem zelf samen stellen want misschien wil je niet alleen warm en kokend water maar wil je ook de optie gekoeld en bruisend water. Daarnaast heb je verschillende opties als het om het reservoir gaat. Welke het beste bij jouw situatie past lees je een stukje verder. Je kunt je natuurlijk ook goed laten adviseren in de winkel. Klik op de onderstaande knop voor een afspraak!

Welk model kies jij?

Quooker CUBE

Wil je naast warm en kokend water ook gekoeld en bruisend water? Dat kan met de Quooker Cube. Dan komt er naast je waterreservoir een CUBE-element te staan. Aan de CUBE zit een koolzuurfles waar je tot wel 60 liter koud bruiswater kunt tappen. Deze flessen zijn eenvoudig te vervangen. Zo heb je dus echt een alles-in-één kraan.

Wil jij weten op de Quooker CUBE voor jou een goede optie is? Maak dan snel een afspraak met een van onze keukenadviseurs!

Quooker_flex_zwart_Bouwhof

Welk reservoir past bij jou?

https://www.bouwhof.nl/wp-content/uploads/2023/01/Quooker_reservoir_pro3_Bouwhof-1.jpg

Heeft jouw keuken een warmwater aansluiting en hoef je niet lang te wachten op warm water omdat jouw CV zich binnen 6 meter van jouw keuken bevind? Dan kies je voor de Quooker PRO3.

https://www.bouwhof.nl/wp-content/uploads/2023/01/Quooker_reservoir_combi_Bouwhof-1.jpg

Heb je geen warmwater aansluiting in jouw keuken omdat je bijvoorbeeld gebruik maakt van een keukenboiler? Kies dan voor de Quooker COMBI. Zo heb je een warm en kokendwaterboiler in één.

Quooker_reservoir_combi_

Heeft jouw keuken een warmwater aansluiting maar moet je lang wachten op warm water omdat jouw CV zich meer dan 6 meter van jouw keuken bevind? Dan kies je voor de Quooker COMBI+.