Kranen

Kranen, kranen en nog eens kranen. Als je bij Bouwhof de kraan niet vindt die bij je past, bestaat hij eenvoudigweg niet. Of je nu bezig bent met een grote verbouwing en het tijd is om te kiezen voor kranen die passen bij de nieuwe sfeer van jouw badkamer. Of dat nieuwe fonteintje voor in je wc. Bij Bouwhof ben je voor alle soorten kranen aan het juiste adres!

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof vind je badkamerkranen in vele verschillende designs, maten en kleuren. Variërend van een strak en eigentijdse model tot elegante en traditionele dessins. Wastafelkranen, badkranen, douchekranen, fonteinkranen en wandkranen. Een kraan zorgt er voor dat je altijd water bij de hand hebt, ook kan je met een kraan de tempratuur van het water controleren.

Wanneer je onze showroom bezoekt, zal je weten dat we niet overdreven hebben. Daarnaast slaag je het voordeligst bij Bouwhof, want wij bieden bijna altijd 30% of 40% korting op de kranen van Grohe. Onze adviseurs helpen jou graag met het verwezenlijken van jou ideeën. Bij ons kan je altijd optimale service, vakkennis en kwaliteit verwachten.

Kranen

Naast het feit dat er een enorm assortiment kranen te vinden is bij Bouwhof, bieden wij nog veel meer. Op onze eerste verdieping vind je alles om jouw huis compleet te maken, zoals meubels, woonaccessoires, sanitair, keukens, raamdecoratie, buitenzonwering, raamdecoratie en deuren. Op onze begane grond vind je alles wat je nodig hebt om te ‘bouwen’, zoals verf, behang, hout, elektra en nog veel meer.

Onze merken:

  1. Grohe
  2. Hotbath

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze sanitair adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.