Toiletten

Een toilet wordt intensief gebruikt door de bewoners van het huis, maar daarnaast ook door gasten. Daarom is het erg belangrijk dat een toilet betrouwbaar is en lang mee kan gaan. Met de toiletproducten van Bouwhof weet je zeker dat je met een mooi en hoogwaardig product naar huis gaat.

Toiletten

Wat biedt Bouwhof

Ben jij op zoek naar een nieuw toilet? Je vindt bij Bouwhof een uitgebreid assortiment toiletten. Zo zijn er hangende en staande toiletten, maar ook hoektoiletten en toiletten met vermaalsysteem en pomp is mogelijk. Hiermee kan zelfs naar boven worden afgevoerd! Een hangtoilet, ook wel zwevend toilet genoemd, is een toilet waarbij de toiletpot aan de wand bevestigd wordt. Je kunt bij hangtoiletten kiezen uit diverse spoelvormen, kleuren en dieptes. Daarnaast kun je bij Bouwhof kiezen uit een groot aantal verschillende toiletsets, bedieningsplaten en toiletbrillen.

Montage en service

Onze adviseurs weten alles van toiletten en hoe ze een toiletruimte praktisch en mooi kunnen inrichten. Onze adviseurs praten je graag bij over wat wel en niet kan. Je mag ons er aan houden: vrijwel alles is mogelijk. Ben je zelf niet heel handig of is de klus te groot? Dan helpt Bouwhof graag! Wij werken samen met verschillende montage bedrijven die voor jou de klus kunnen klaren!

Toiletten

Benieuwd naar wat wij allemaal hebben? Kom dan langs in onze winkel in Zoetermeer. Laat je verbazen door het enorme assortiment. Bij ons vind je alles voor je huis onder één dak. Verf, behang, hout, elektra, keukens, sanitair, zonwering, meubels en nog veel meer!

Onze merken:

  1. Villeroy en Boch
  2. Duravit
  3. GROHE

 

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze sanitair adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.