Bloemen & Planten

Het unieke van de De Rozenboog is dat bijna alles rechtstreeks uit de kas komt. Dit betekent een betere kwaliteit en langere houdbaarheid!

De Rozenboog in Zoetermeer staat vooral bekend om zijn orchideeën en rozen. Standaard zijn er bijvoorbeeld altijd witte, rode, roze en gele rozen aanwezig in de winkel. Ook Gerbera’s in verschillende kleuren hebben een vast plekje bij De Rozenboog. Maar je vindt er nog veel meer. Denk hierbij aan een ruim assortiment bloemen, planten, potten en vazen. Ook voor boeketten en bloemstukjes kun je er terecht. In overleg is het mogelijk om een bloemen abonnement af te sluiten. En wil je grote aantallen? Dat kan natuurlijk, maar dan vooraf graag even bestellen.

Voor bijzondere dagen, zoals Valentijns- en Moederdag, worden de boeketten extra leuk aangekleed. Zo kun bijvoorbeeld kiezen voor een mooi boeket bloemen, wat je nog liefdevoller kunt maken met een hartje of een persoonlijk geschreven kaartje.

Wist jij trouwens dat bloemen en planten zorgen voor een betere leef- en werkomgeving? Door de mooie kleuren creëer je een vrolijkere omgeving. Omdat het er leefbaarder uitziet voelen mensen zich sneller op hun gemak. Mensen zien graag wat groen. Planten zorgen ervoor dat een werkplek er beter uitziet.

 

Voor meer informatie, of voor het bestellen van bloemen, kun je bellen met onze expert Teun, te bereiken op telefoonnummer
06-27244125.

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag 9:30 – 17:30
Zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag – Maandag Gesloten

Rozen_350x350