Bloemen & Planten

Voorbij de kassa vind je onze bloemist ‘De Rozenboog’. Hier kun je terecht voor een ruim assortiment aan bloemen en planten. Het unieke van de De Rozenboog is dat bijna alles rechtstreeks uit de kas komt. Dit betekent een betere kwaliteit en langere houdbaarheid! 

De Rozenboog in Zoetermeer staat vooral bekend om zijn orchideeën en rozen, maar heeft nog veel meer te bieden. Bij De Rozenboog vind je een ruim assortiment aan bloemen, planten, potten en vazen. Ook voor boeketten en bloemstukjes kun je er terecht. In overleg is het mogelijk om een bloemenabonnement af te sluiten.

Bloemen en planten zorgen voor een betere leef- en werkomgeving. Door de mooie kleuren van flora creëer je een vrolijkere omgeving. Omdat het er leefbaarder uitziet voelen mensen zich sneller op hun gemak. Mensen zien graag wat groen. Planten zorgen ervoor dat een werkplek er beter uitziet.

Kom langs bij De Rozenboog, direct naast de uitgang van Bouwhof. Als je lekker aan het shoppen bent geweest voor je interieur, dan zijn planten of bloemen een mooie aanvulling.

Voor meer informatie, of voor het bestellen van bloemen, kun je bellen met onze expert te bereiken op telefoonnummer
06-27244125.

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag 9:30 – 17:30
Zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag – Maandag Gesloten

Rozen_350x350