Bouwhof_behang_eijffinger_flower_wall_307404_header
Bouwhof_behang_eijffinger_flower_wall_307404_header_mobiel
Bouwhof_behang_spits_tapestry_TP422301

Behang

Helemaal jouw eigen sfeer creëren doe je met behang.  Je kunt bij ons terecht voor vinylbehang, papierbehang, vliesbehang en fotobehang. Bij fotobehang heb je tevens de mogelijkheid om je eigen foto op het behang te laten drukken. Laat je informeren door onze vakkundige medewerkers over de eindeloze mogelijkheden van fotobehang. Verder hebben wij ook glasvezel- en vliesbehang. Glasvezelbehang is een blijvende hit. Vliesbehang, ook bekend als snelbehang of smartbehang wint snel aan populariteit. En terecht, want de verwerking is heel eenvoudig. Dit komt doordat de lijm wordt aangebracht op de muur en niet meer op het behang. Daarna kan je het geheel afmaken door er een sfeervolle muurverf op aan te brengen.

Bouwhof_behang_spits_tapestry_TP422301

Showroom

Wij beschikken over een grote showroom waar je terecht kunt voor allerlei soorten en stijlen. Bij Bouwhof vind je een groot assortiment behang met meerdere soorten op voorraad. Mocht hier toch nog niet het juiste behang voor jou tussen zitten, dan hebben we ook nog ruim 150 behangboeken om uit te kiezen! Laat je inspireren en adviseren in onze showroom door onze deskundige adviseurs. Ook voor al het advies over de behangklus kun je bij onze medewerkers terecht. Zij zullen altijd voor je klaar staan om jou te helpen bij het uitzoeken van jouw perfecte plaatje!

Bouwhof_behang_dutch_wall_decor_elle_decorations_elle_2_10202_10
Bouwhof_behang_dutch_wall_decor_elle_decorations_elle_2_10202_10
Bouwhof_behang_rasch_amiata_R_296173

7 tips voor jouw behangklus

  1. Let er op dat de behangrollen die je koopt hetzelfde batch/- kleurnummer hebben, zo voorkom je kleurverschil.
  2. Zorgt dat de ondergrond droog, strak, schoon en vlak is.
  3. Nieuwe muren moeten altijd worden doorbehandeld met een voorstrijkmiddel.
  4. Zorg bij vliesbehang voor een ondergrond die egaal van kleur is, bij voorkeur wit.
  5. Bekijk vooraf, aan de hand van de symbolen op het label op de verpakking van de rol, hoe het behang geplakt moet worden.
  6. Gebruikt de juiste soort lijm. Kom je er niet uit, dan adviseren wij je graag!
  7. Zorg voor een juiste kamertempratuur (18-20 graden), bij een te hoge tempratuur kan je behang gaan krimpen. Is het te koud, dan kunnen er plooitjes ontstaan.