Tuinbenodigdheden

Bij Bouwhof vinden we de tuin net zo belangrijk als het huis. Daarom hebben wij een uitgebreide tuinafdeling. Wij bieden alles op het gebied van tuinieren en wat daar allemaal bij komt kijken. Bestrijdingsmiddelen, tuingereedschap, sproeibenodigdheden, hogedrukreinigers, barbecues en zelfs auto- en fietsaccessoires.

Barbecues
Wij bij Bouwhof houden van gezelligheid. De beste sfeermaker in de tuin is toch nog altijd de barbecue. Met een eenvoudig model kun je al veel plezier beleven. Met een luxe gasbarbecue kies je voor extra gemak. Je kunt ook kiezen voor een elektrische barbecue, deze barbecue is meer duurzaam en een super oplossing voor op je balkon. Zoals je leest zijn de mogelijkheden zo goed als onbeperkt. Van houtskool barbecue tot gasbarbecue of elektrische barbecue. Je kunt desgewenst een complete tuinkeuken aanschaffen bij Bouwhof!

Bestrijdingsmiddelen
Een hoop onkruid of ongedierte kan een probleem geven in je tuin, bij Bouwhof hebben we daarom voor elk probleem een oplossing!

Elektrisch gereedschap
Voor het grotere werk biedt elektrisch tuingereedschap een uitkomst. Denk hierbij aan heggenscharen, grasmaaiers, kettingzagen, bladmachines en trimmers.

Handgereedschap
Een goed stuk gereedschap maakt uw klus direct lichter en plezieriger. Ons enorme assortiment, waarin alle bekende merken een plaatsje hebben, maakt het vrijwel onmogelijk om niet te slagen. Laat je voorlichten door onze adviseurs over het beste gereedschap voor jouw klus.

Hogedruk- en stoomreinigers
Je vindt bij ons een uitgebreid programma hogedruk- en stoomreinigers van het bekende merk Kärcher. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor toebehoren zoals slangen, lansen, borstels en overige onderdelen. Vraag onze adviseur om met jou de optimale set samen te stellen.

Meststoffen
Planten en bloemen bloeien beter als de grond goed vruchtbaar is. Hiervoor kun je gebruik maken van onze meststoffen. Voor elke bodem en beplanting vind je de geschikte meststof.

Sproeibenodigdheden
Om alles mooi in bloei te houden, is het nodig om jouw planten en bloemen regelmatig water te geven. De makkelijkste manier is om hierbij gebruik te maken van een sproeier. Bouwhof heeft veel verschillende soorten met bijpassende benodigdheden.

Merken top 5

  1. Talen Tools
  2. Gardena
  3. Kärcher
  4. Fiskars
  5. Weber