Voorraad laminaat

Een mooie laminaatvloer geeft sfeer aan je huis. Bij Bouwhof slaag je altijd voor jouw laminaat vloer. Wij hebben meer dan 70 wisselende soorten voorraad laminaat. Al onze laminaat vloeren zijn clicklaminaat.

Wanneer je zoekt naar een goedkoper alternatief voor de houten vloer is laminaat een veel gekozen oplossing. Daarnaast heeft laminaat meerdere voordelen zoals: Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, betaalbaar, makkelijk (zelf) te leggen, kleurvast en tot op zekere hoogte vochtbestendig.

Kwaliteitsverschillen
Wij verkopen laminaat in verschillende kwaliteiten. Hierdoor zijn er ook prijsverschillen. Zo vind je bij Bouwhof voorraad laminaat variërend van € 6,- tot € 24,- per m2. Deze prijsverschillen worden vooral veroorzaakt door de verschillende gebruiksklasse, die weer afhankelijk zijn van de diktes. Bouwhof verkoopt laminaat van 6 mm (voor licht gebruik, bijv. de zolder), 7 mm (voor gemiddeld gebruik, bijv. de slaapkamer) en 8 en 10 mm (voor zwaar gebruik, bijv. de woonkamer). Naast de verschillende diktes vind je bij Bouwhof ook 100% watervast laminaat, dit kun je perfect gebruiken in je keuken en dit kan zelfs in de badkamer gebruikt worden.

Soorten laminaat
Onze laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende (hout)dessins. Vele soorten zijn door de voelbare houtstructuur niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Je kunt naast jouw kleurkeuze kiezen tussen een v-groef langs de lange zijden van de plank of een v-groef rondom de laminaatplank. Wil jij juist een strakke uitstraling waarbij het lijkt alsof alle delen in elkaar overlopen? Kies dan voor laminaat zonder V-groef. Naast de bekende laminaatvloeren met een houtmotief verkopen wij ook tegellaminaat. Hierbij heeft de vloer de uitstraling van een tegelvloer, maar het gemak van een laminaatvloer.

Accessoires
Vergeet bij de aanschaf van een laminaat vloer niet een vochtscherm, ondervloer en plinten aan te schaffen. Het doel van de ondervloer is het nivelleren van de basisvloer, geluidsisolatie en warmte isolatie of doorlatendheid (bij vloerverwarming/koeling). Weet je niet welke ondervloer voor jouw situatie geschikt is? Vraag dan vooral onze collega’s om advies. Plinten maken de laminaatvloer af. Je hebt de keuze om gewoon voor plakplinten te kiezen of de tegenwoordig populaire hoge plinten, beide verkrijgbaar in verschillende kleuren.

PVC
Naast de vele soorten laminaat hebben wij ook een klein assortiment click-pvc op voorraad. De grote voordelen van click-pvc zijn de geluiddemping, vochtbestendigheid, duurzaamheid, sterkte en het voelt warm aan.

Kom dus vooral langs in onze winkel om de collectie te bekijken. Daarnaast staan onze collega’s voor je klaar om jou te voorzien van deskundig advies wat betreft de laminaatvloer/click-pvc vloer, de ondervloer en de plinten. Tevens kunnen wij voor jou de vierkante meters uitrekenen. Zit je laminaat of PVC toch niet in onze collectie op de begane grond? Dan zijn er op onze 1e etage nog veel meer vloeren te verkrijgen.

Wil je toch niet zelf het laminaat leggen, dan helpt onze montagedienst je graag verder. De tarieven hiervan vind je hier.