Brasserie Vandaag

Welkom bij Brasserie Vandaag. Een gezellige brasserie op de eerste etage van Bouwhof. Van maandag tot en met zaterdag ben je vanaf 9:00 van harte welkom. Met onze huisgemaakte, verse producten, serveren wij voor ieder wat wils. Een heerlijk compleet ontbijt? Geen probleem. Een lekker bakkie koffie met huisgemaakte appeltaart? Doen we! Heeft u meer zin in een luxe volkoren bol met huisgemaakte tonijnsalade? Komt voor de bakker! Ook hebben wij diverse warme gerechten en snacks. Aan onze jongste bezoekers hebben wij ook gedacht. We hebben diverse kindergerechten en een speelhoek voor de allerkleinsten. Loop snel eens bij ons binnen en laat u verrassen door onze huisgemaakte producten. 

Nieuw bij Brasserie Vandaag:
Als jij jarig bent, trakteren wij!
Ben je jarig? Kom dan op je verjaardag ontbijten of lunchen samen met je vader, moeder, opa, oma, vriend, vriendin, broer(s), zus(sen) of vrienden en krijg als jarige jouw ontbijt of lunch van ons!
– Dit geldt alleen op de verjaardag zelf, wij vragen een legitimatiebewijs ter controle. Zonder legitimatie kan er van deze actie geen gebruik worden gemaakt.
– Jarig op zondag?Geen probleem, dan ben je welkom op de dag direct voor of na je verjaardag.
– Bovenstaande actie is geldig op basis van minimaal 1 betalende volwassene.

Kidz workshops in samenwerking met Lau Lau
Regelmatig organiseren Brasserie Vandaag en LauLau workshops speciaal voor kids. Houdt onze Facebookpagina en onze nieuwsbrief goed in de gaten voor de data.

Ontbijt
Vanaf nu kun je voor € 2,95 ontbijten in onze brasserie. Dit kan tussen 09.00 een 11.00 uur. Hiermee leg je een goede bodem om de rest van de dag inspiratie op te doen in onze winkel!

 

Openingstijden

Maandag – Donderdag 9:00 – 17:00
Vrijdag 9:00 – 20:00
Zaterdag 9:00 – 17:00

Wat krijg je allemaal:

  • een glas jus d ‘Orange,
  • een bruine of een witte pistolet
  • een plak ham of kaas
  • een beschuitje
  • zoetigheid
  • een kuipje boter
  • een American pancake
  • een gekookt ei
  • een stuk fruit

Ontbijt_website_afbeelding_productpagina

Gratis WIFI
Van maandag tot en met zaterdag kun je vanaf 9:00 terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee. Een rustig moment voor jezelf met een krantje, ouderwets op papier of maak gebruik van onze gratis WIFI en lees ‘m digitaal.

High Tea’s & catering op maat
Tevens kun je naast koffie, thee, lekkernijen, en lunch ook bij Brasserie Vandaag terecht voor lunchpakketten, High Tea’s of catering op maat. De door jou geselecteerde producten worden kosteloos op locatie bezorgd.

Brasserie Vandaag