GROHE

GROHE is  ’s werelds marktleider in de sanitairbranche en vind je in 130 landen wereldwijd. Vanuit negen vestigingen produceren ze sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen.

De kernwaarden

GROHE houdt vier kernwaarden aan: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Ze vestigen hun aandacht op het maken van producten die duurzaam zijn en bovenal voldoen aan jouw wensen. Ook leggen ze de lat hoog, omdat ze van mening zijn dat je altijd het verschil moet kunnen voelen als je een GROHE kraan of douche gebruikt.

GROHE sanitair verkrijgbaar bij Bouwhof:

Grohe

Garantie & service

Kwaliteit speelt bij GROHE een grote rol. Zij maken die kwaliteit voor jou tastbaar door voor elk product wat ze maken en elke dienst die zij leveren kwaliteitsuitgangspunten te hanteren. Eén van deze kwaliteitsuitgangspunten is dat de producten van GROHE 5 jaar garantie hebben op fabricage- en materiaal fouten. Ook hebben ze een eigen in- en externe servicedienst die mogelijke problemen snel kan oplossen. Dit is nog maar een kleine greep uit de vele garanties en services die ze leveren.

Kom de producten van GROHE bekijken in onze showroom van ruim 5000m2. Wij zijn hiermee met trots de grootste van de hele regio! Bij Bouwhof kan je altijd service, vakkennis en kwaliteit verwachten. Onze adviseurs staan altijd voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en je ideeën te verwezenlijken.