Meubels

Op onze meubelafdeling vind je een ruim assortiment met meubels zoals tafels, stoelen, bureaus, buffetkasten, dressoirs, fauteuils, bedden en bankstellen. In onze grote collectie meubels bieden wij diverse stijlen. Deze stijlen lopen uiteen van landelijk, vintage industrieel, stoer eigentijds tot unieke one-of-a-kind. Met een steeds wisselende setting laten onze stylistes diverse mogelijkheden met de meubels zien.

Landelijk
Landelijke meubels zijn herkenbaar aan een natuurlijke, klassieke en warme uitstraling. Er worden vaak lichte kleuren gebruikt bij deze stijl. In de showroom hebben wij verschillende meubels staan zoals een landelijke roomwitte kast met teakbladen, een nostalgische doorgeschuurde tafel (verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten poten). Verder vind je landelijke eetkamerstoelen, zowel leren stoelen als stoffen stoelen en White Wash meubels.

Vintage Industrieel interieur
Deze stijl is de trend van het moment. De uitstraling van stoere industriële meubels met een knipoog naar grootmoeders tijd maakt je interieur uniek en origineel. Laat u inspireren door deze stijl met een geleefd houten tafel, een kast van verweerd staal, unieke bureaus, een koperen lamp en een originele salontafel

Stoer & eigentijds
Is je stijl meer basic en hou je van neutrale meubels? Wij verkopen graag goede kwaliteit en daarom bestaan deze producten bij ons hoofdzakelijk uit massief hout. Een eikenhouten kast, FSC grenen houten tafel of bedden van eikenhout. Ook voor kinderkamers hebben wij leuke eigentijdse stoere meubels staan zoals bedden, kasten en bureaus.

One-of-a-kind meubels
Bij Bouwhof vind je een verrassende collectie one-of-a-kind meubels: van kisten tot lampen en van stoelen tot kasten. Deze meubels zijn ofwel origineel oud, ofwel gemaakt van oud materiaal. Meestal gekleurd en verweerd, soms in hoogglans lak. Dit is een steeds wisselende collectie afkomstig uit diverse hoeken van de wereld en elk stuk is uniek.

Wil je meer inspiratie voor jouw interieur? Kom dan langs in Zoetermeer en neem een kijkje. Heb je vragen of tips nodig? Onze stylistes staan je graag te woord.

Merken top 5

  1. BY-Boo
  2. Eleonora
  3. October Interior
  4. Zuiver
  5. Woood

MODEL LUCAS €948,-

Model Lucas

MODEL RODEO VELVET €899,-
Model Rodeo Velvet

MODEL TESSA €1100,-

Model Tessa

MODEL BEAN €999,-

Model Bean

BANK ASTI €1845,-

vanaf €840,-
Bank Asti

MODEL EDMOND €3209,-

vanaf €895,-
Model Edmond

MODEL LEVI €1440,-

vanaf €840,-
Model Levi

MODEL LUGO €879,-

Model Lugo

MODEL LEYLAND €3595,-

Echt leer
Model Leyland

MODEL VERBIER €1890,-

vanaf 860,-
Model Verbier