Meubels

Lekker neerploffen op de bank of wat eten aan je eettafel, meubels zijn niet te missen in je huis. Op onze meubelafdeling vind je een ruim assortiment met meubels. Van tafels en stoelen tot buffetkasten, bankstellen en nog veel meer. In onze collectie meubels vind je diverse stijlen, of je nu houdt van strak en industrieel of juist klassiek, er is voor ieder wat wils. Onze showrooms worden continu aangepast door onze interieurstylisten aan de hand van de trends en ontwikkelingen in de markt. Op deze manier word je elke keer weer geïnspireerd met de nieuwste producten.

Uiteraard weten we dat goede verzorging van je meubels ook noodzakelijk is. Daarom biedt Bouwhof deze verzorgingsproducten aan wanneer je een meubel koopt, zowel online als in de winkel. Dit doen we met het merk iProteqt. Je kunt jouw meubels hoogwaardig beschermen en reinigen met de verzorging set van iProteqt. Er zijn drie sets: iProteqt fauteuil en eetkamerstoelen, iProteqt bank en iProteqt hoekbank. Hoe dit precies werkt? Dat lees je in de toelichting.

Op onze website kun je al wat inspiratie op doen. En op onze Instagram (@bouwhof) vind je nog veel meer inspiratie! Wil je persoonlijk wat meer informatie over bepaalde interieurtrends of wil je advies? Kom dan langs in Zoetermeer en neem een kijkje op onze woonafdeling. Onze interieurstylisten staan klaar om jou te adviseren.

Merken top 5

  1. BY-Boo
  2. Eleonora
  3. BePureHome
  4. Zuiver
  5. Woood