Vloeren

Een vloer is erg belangrijk, het bepaalt voor een groot deel de sfeer in je huis. Bij Bouwhof vind je verschillende soorten harde vloeren

Laminaat
Met een mooie laminaatvloer kun je de juiste sfeer bij jou in huis brengen. Wij bieden bijvoorbeeld ook laminaat aan dat watervast en/of waterbestendig is. Daarnaast zijn enkele van onze vloeren ook geschikt voor vloerverwarming en koeling (dit hangt af van de dikte van de vloer). De laminaat vloeren bij Bouwhof zijn ook geschikt voor appartementen, zolang je de juiste ondervloer hebt. Je kunt de vloeren makkelijk zelf leggen, of ga op zoek naar een ZZPér of vloerenlegger die het voor je doet. Bij Bouwhof hebben we altijd wel wat goede tips.

PVC
Momenteel zijn PVC vloeren enorm populair. Deze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, geluidsarm, slijtvast en hebben realistische dessins. Ze zijn echter ook krasgevoelig, maar dat is wel meteen ook het grootste nadeel. Op het moment is de nieuwe stroming “Rigid klik” erg populair, deze kun je natuurlijk ook bij Bouwhof kopen! Voor dit type PVC vloer hoeft er meestal niet eens geëgaliseerd  te worden. Enkele kleuren van de klik/Rigid en de dryback/verlijmde varianten zijn ook als visgraat motief, of als extra grote plank verkrijgbaar. PVC kun je goed zelf leggen met het handige Rigid kliksysteem of, als je heel handig bent, is zelfs het plaksysteem nog zelf te doen. Wij kunnen alle benodigde materialen voor je regelen. Bij de dryback (plak-)variant, speelt de ondergrond een hele belangrijke rol, dus bij twijfel, beter een vakman inhuren. Ook de vakman is welkom bij Bouwhof voor het leveren van de juiste materialen voor zijn klus.

Schoonloopsystemen/Deurmatten
Juist bij de harde vloeren, die nu zo populair zijn, is een goed schoonloopsysteem erg belangrijk. Deze zorgt namelijk voor de opname van vocht en het uitborstelen van vuil, waardoor uw nieuwe vloer langer mooi blijft. Bouwhof biedt de CORAL matten (van het merk Forbo) aan, maar daarnaast heeft Bouwhof ook nog een prima betaalbare huismerk collectie.

Meer weten over een product? Kijk dan bij de productnaam of kom praten met onze adviseurs in de winkel bij Bouwhof. Hiernaast kan je gemakkelijk een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij kunnen je informatie geven over de vloeren en de onderhoudsmiddelen. Ook bieden ze jou de service vloeren leggen zoals laminaat, tapijt, parket, vinyl, en PVC. Ook mogen we de fijne deurmatten van Coral schoonloopsystemen niet vergeten. We helpen je graag om de perfecte vloer te vinden die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen bij Bouwhof in Zoetermeer.  Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, bbq’s en tuinmeubelen, woonaccessoires en meubels maar ook verlichting.