Vloeren

Een vloer is erg belangrijk, het bepaalt voor een heel groot deel de sfeer in je huis. Bij Bouwhof vind je een enorm uitgebreid assortiment aan verschillende soorten vloeren. In onze winkel bieden wij vloeren aan van onder andere de merken: Thuisin huismerk, Desso, Mflor, Forbo, Green-flor, Boen vloeren, Moduleo en Core-tec.

Kies voor de sfeer en het gevoel van een echte houten vloer of ga voor een voordeligere optie en kies een vloer met alleen het uiterlijk van hout. Een duurzame vloer die lang meegaat en goed tegen een stootje kan. Een vloer die onderhoudsvriendelijk is met keuze uit enorm veel dessins. Of wat dacht je van een vloer die voor warme voeten zorgt en een gezondere leefomgeving geeft? Het kan allemaal bij Bouwhof. Een greep uit de mogelijkheden op het gebied van vloeren binnen Bouwhof:

Meer weten over een product? Klik dan op de productnaam of kom praten met onze adviseurs in de winkel bij Bouwhof. Hiernaast kan je gemakkelijk een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij kunnen je informatie geven over de vloeren en de onderhoudsmiddelen. Ook bieden ze jou de service vloeren leggen zoals laminaat, tapijt, parket, vinyl, en PVC. Ook mogen we de fijne deurmatten van Coral schoonloopsystemen niet vergeten. We helpen je graag om de perfecte vloer te vinden die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Impress update 2017 Naturally Impressive floors

Natuurlijk is er nog veel meer te doen bij Bouwhof in Zoetermeer. Je kan bijvoorbeeld op onze eerste verdieping inspiratie opdoen. Vol met uitgebreide showrooms van onder andere sanitairkeukenszonweringinterieur en deuren. Op onze begane grond vind je een uitgebreid assortiment met ‘bouw’, zoals behanggereedschaphoutverftuinbenodigdheden en ga zo maar door. Genoeg redenen om even te komen kijken bij Bouwhof.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze vloeren adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :