Woonaccessoires

Op de 1e verdieping vind je de ruim opgezette shop in onze showroom met alle woonaccessoires. Hier doe je duizend en één ideeën op om je woning nog gezelliger te maken. Op de afdeling woonaccessoires vind je een groot aanbod woonaccessoires van verschillende merken. Kom bij Bouwhof ervaren hoe je met kleine details fantastische (sfeer)resultaten kunt behalen!

 

Nieuwe collectie wonen

Onze nieuwe collectie is binnen! Van onze gerenommeerde merken zoals  Zuiver, VT Wonen, ByBoo, BePurehome, Woood, Light&Living, Sevn, en Eleonora etc. staat inmiddels de nieuwe collectie 2020 op de winkelvloer. Kom langs en doe 1001 ideeën op voor je eigen huis.

Maar hoe persoonlijk is jouw interieur? Je kunt op een hele leuke manier je interieur laten spreken door middel van do-it-yourself meubels! Kijk bijvoorbeeld voor een betonnen kruk op bouwhof.nl/diy-betonnen-kruk-2 maar ook de eigenwijs haken op www.bouwhof.nl/diy-wandhaken maken jouw keuken tot iets eigens.

Een grote verandering in het interieur is toch wel het binnenhalen van de natuur. Ook dit jaar zitten er veel natuurlijke stoffen in onze collectie als het gaat over kleden, kussens en tapijten. Ook de groene en blauwe tinten zijn helemaal hip en trendy. Je vindt ze terug in fauteuils, schilderijen en poefen.

Merken top 5

  1. VT wonen
  2. By-Boo
  3. Woood
  4. Be Pure Home
  5. Eleonora

 

Cadeaubonnen


Ben je op zoek naar een leuk cadeau?  De cadeaubon van Bouwhof is het perfecte cadeau voor iedereen!

Lees meer ››