Keukens

De keuken, dat is toch wel een belangrijk deel van je huis. Het is een soort tweede woonkamer. Maar een mooie keuken vergroot ook je woongenot. Naast woongenot is het ook belangrijk dat je er fijn in kan koken. Wat dit precies fijn maakt voor jou is natuurlijk per persoon verschillend. Tevens is het ook een goede investering in de waarde van je woning. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuken vindt met de beste apparatuur, aanrechtbladen en accessoires. Omdat er zo veel verschillende stijlen, merken en prijzen zijn, is het uitzoeken zeker niet eenvoudig.

Wij beschikken over een grote showroom waar je terecht kunt voor allerlei soorten stijlen. Kies jij bijvoorbeeld een landelijke sfeer of ga je toch liever voor een modernere uitstraling. Laat je inspireren en adviseren in onze showroom door onze deskundige adviseurs. Zij zullen altijd voor je klaar staan om jou te helpen bij het uitzoeken van jouw perfecte plaatje!

Bouwhof Zoetermeer levert keukens van Duitse en Nederlandse kwaliteit, voor een eerlijke prijs. Dat jij hier jouw droomkeuken vindt, met goede inbouwapparatuur, is je gegarandeerd! Kom snel een kijkje nemen in onze showroom. Deze kun je vinden op de eerste verdieping van onze winkel. Wil je vrijblijvend advies? Plan dan direct een adviesgesprek met vrijblijvende offerte!

Uitverkoop Showroom Keukens

Wij hebben weer een aantal uitverkoop showroom keukens te koop!

Landelijke keukens

Landelijke keukens hebben een warme, gezellige en knusse uitstraling. Het heeft iets nostalgisch en tijdloos. De landelijke keukenstijl is populair, misschien behoort het wel tot de meest populaire keukenstijlen.

Moderne Keukens

Een kenmerk van een moderne keuken is de strakke uitstraling. Een echte eyecatcher is de greeploze uitvoering. De moderne bevat bijvoorbeeld brede laden, stijlvolle kranen en strak vormgegeven afzuigkappen.
Keuken logo ballerina Kuchen
Keuken logo Nobilia
Keuken logo Nolte Kuchen

Checklist voor je keuken

Wat heb je eigenlijk allemaal nodig voor de aanschaf van een nieuwe keuken? Bouwhof helpt je daarmee, zodat je alles vindt wat je nodig hebt voor jouw droomkeuken. Vind de beste producten en maak zo de juiste keuzes!

Keuken checklist

Apparatuur

Apparatuur is zeker iets wat onmisbaar is tijdens het koken. We gebruiken namelijk steeds meer apparatuur en daarom is het belangrijk dat je de juiste apparatuur aanschaft. Bij Bouwhof helpen we je graag met het uitzoeken van de juiste apparatuur.

Lees meer >>

Keuken - apparatuur

Jouw keuken hoeft nog niet weg

Is jouw keuken aan vervanging toe? Dat hoeft niet altijd! Bouwhof kunnen we je ook helpen met renoveren! Wij zorgen ervoor dat jouw keuken er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

 

Lees meer >>

Bouwhof keukenrenovatie

Aanrechtbladen

Een essentieel onderdeel voor het koken is toch wel het aanrechtblad. Je zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het stevig en comfortabel zijn. Het blad is tegelijkertijd dé blikvanger van de ruimte, dus moet het behalve praktisch ook mooi zijn. Bij Bouwhof kunnen we je helpen met het vinden van het juiste aanrechtblad, die helemaal past bij jouw wensen!

Lees meer >>

Aanrechtbladen keuken