Keukens

De keuken, dat is toch wel een belangrijk deel van je huis. Het is een soort tweede woonkamer, maar een mooie keuken vergroot ook je woongenot. Tevens is het ook een goede investering in de waarde van je woning. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuken vindt. Omdat er zo veel verschillende stijlen, merken en prijzen zijn, is de juiste keuken vinden zeker niet eenvoudig.

Wij beschikken over een grote showroom waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld landelijke keukens tot aan designkeukens. Laat je inspireren door onze keukenopstellingen en door onze deskundige adviseurs. Zij zullen altijd voor je klaar staan om jou te helpen bij het uitzoeken van de perfecte keuken! Bouwhof Zoetermeer levert keukens van Duitse en Nederlandse kwaliteit, voor een eerlijke prijs. Dat jij hier jouw droomkeuken vindt, met goede inbouwapparatuur, is je gegarandeerd! Kom snel een kijkje nemen in onze showroom. Deze kun je vinden op de eerste verdieping van onze winkel.

Uitverkoop Showroom Keukens

Wij hebben weer een aantal uitverkoop showroom keukens te koop!

Landelijke keukens

Landelijke keukens hebben een warme, gezellige en knusse uitstraling. Het heeft iets nostalgisch en tijdloos. De landelijke keukenstijl is populair, misschien behoort het wel tot de meest populaire keukenstijlen.

Moderne Keukens

Een kenmerk van een moderne keuken is de strakke uitstraling. Een echte eyecatcher is de greeploze uitvoering. De moderne bevat bijvoorbeeld brede laden, stijlvolle kranen en strak vormgegeven afzuigkappen.

Checklist voor je keuken

Wat heb je eigenlijk allemaal nodig voor de keuken? Bouwhof helpt je daarmee, zodat je alles vindt wat je nodig hebt voor jouw keuken. Vind de juiste producten en maak jouw keuken helemaal eigen!

Apparatuur

Bij een keuken hoort natuurlijk ook apparatuur. Dit is zeker iets wat onmisbaar is. Apparatuur wordt veel gebruikt in de keuken en daarom is het belangrijk dat je de juiste apparatuur aanschaft. En ook voor keukenapparatuur kun je bij Bouwhof terecht.

 

Lees meer >>

Jouw keuken hoeft nog niet weg

Vind jij dat jouw keuken weg moet? Dat hoeft niet altijd! Bouwhof helpt je niet alleen bij het uitzoeken van de juiste keuken, maar wij kunnen ook nog eens je keuken renoveren. Wij zorgen ervoor dat jouw keuken er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

 

Lees meer >>

300x300_renovatie

Aanrechtbladen

Wat natuurlijk niet mag ontbreken aan je keuken, is het aanrechtblad. Je zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het stevig en comfortabel zijn. Het blad is tegelijkertijd dé blikvanger van je keuken, dus moet het behalve praktisch ook mooi zijn. Bij Bouwhof kunnen we je helpen met het vinden van het juiste aanrechtblad, die helemaal past bij jouw keuken!

Lees meer >>