Sanitair

Een heerlijk verfrissende douche of een ontspannend bad. De badkamer is een plek waar je even tot jezelf kunt komen en waar je jouw rustmoment kunt pakken. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat je badkamer aan al jouw wensen voldoet en ruim, licht en comfortabel aanvoelt, met genoeg privacy. Bouwhof en haar adviseurs doen er alles aan om jouw wensen te vervullen.

Bij Bouwhof Zoetermeer vind je op de eerste verdieping onze sanitair showroom van ruim 4.000 m2. Hiermee zijn wij met trots de grootste van de hele regio. Bij Bouwhof kun je terecht voor complete badkamers, maar ook gewoon voor losse kranen, baden, douchecabines en nog veel meer.

 

Kom langs in onze winkel en laat je inspireren! Onze ervaren adviseurs staan altijd voor je klaar om opgedane ideeën met jou uit te werken. Samen met hen ontwerp je in 3D de ideale badkamer voor jouw woning.

Meer weten over het product? Klik dan op de productnaam of maak een afspraak met onze adviseurs in de winkel. Natuurlijk is er nog veel meer te vinden bij Bouwhof. Op de begane grond vind je alles wat je nodig hebt voor ‘bouwen’. Op de eerste verdieping staat het vol met inspiratievolle showrooms op het gebied sanitair, keukens, interieur, zonwering en deuren.

Merken top 5:

  1. Grohe
  2. Sealskin
  3. Tiger
  4. HSK
  5. Primabad

 

Afspraak maken (afdeling sanitair)

Wil je een afspraak maken met één van onze sanitair adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. We nemen zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak te bevestigen. LET OP! Onderstaand formulier is slechts een verzoek voor een datum en tijd. Een afspraak gaat alleen door op de ingevulde datum als je hierover van Bouwhof een bevestiging hebt ontvangen.

Vanwege enorme drukte is de wachttijd voor een afspraak momenteel 4 weken. Bedankt voor uw begrip.

  • DD dash MM dash YYYY
  • :
Original 2800 M78 SPM-LED Inbouw

Montage service

Ben je zelf niet heel handig of is de klus te groot? Bouwhof helpt je graag! Wij werken samen met verschillende montage bedrijven die voor jou de klus kunnen klaren. Vraag op de sanitair afdeling naar de mogelijkheden.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.

Montage service

Bouwhof is meer dan een winkel, wij monteren ook voor je! Deze zorg nemen we graag voor je uit handen. Wij monteren o.a. keukens, sanitair, vloeren, deuren, zonwering en nog veel meer…