Radiatoren

Radiatoren zijn onmisbaar in de badkamer of toilet. Zonder de juiste verwarming zal de temperatuur niet aangenaam zijn. Tegenwoordig hoef je geen gebruik meer te maken van de ouderwetse radiatoren, maar kun je gebruik maken van een design radiator.

radiatoren

Wat biedt Bouwhof

In onze sanitair showroom is ruimte gemaakt voor een hele straat designradiatoren, met 50 verschillende opstellingen. Radiatoren combineren schitterende vormgeving met functionaliteit. Een designradiator is er in vele maten, soorten, kleuren en is speciaal gecoat voor vochtige ruimtes. De meest voorkomende is de handdoekradiator. Deze radiator bevat horizontale buizen en openingen zodat men zijn/haar handdoek op kan hangen.

Kom een dagje naar Bouwhof en laat je bijpraten door onze adviseurs! Wij onderscheiden ons graag met vakkennis, service en kwaliteit. Daarom kan je altijd goede kwaliteit producten verwachten met optimale hulp.

radiatoren

Eenmaal in onze winkel zal je je verbazen over de vele mogelijkheden met Bouwhof. Wij hebben alles voor je huis onder één dak! Op de begane grond vind je alles wat je nodig hebt om te ‘bouwen’ en op onze eerste verdieping vind je vele inspiratievolle showrooms. Zoals keukens, sanitair, buitenzonwering, raamdecoratie, deuren, meubels, woonaccessoires en verlichting. Wij zien je graag snel in onze winkel.

Merken top 2:

  1. HSK
  2. Instamat

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze sanitair adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.

  • DD dash MM dash YYYY
  • :