Tuinhout van Woodvision en Hillhout

Woodvision vindt dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. het tuinhout van Woodvision helpt je graag om het buiten wonen zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Daarom ontwikkelen en produceren ze het beste en mooiste tuinhout om lekker buiten te kunnen leven. Kwalitatief hoogwaardige producten met een stoere uitstraling. Woodvision biedt onder andere schuttingen, overkappingen, tuinhuizen en blokhutten, tuinmeubilair, terrasplanken en tuindecoratie. Ze komen jaarlijks met nieuwe producten en toepassingen, zodat je volop kunt genieten van de nieuwste trends op het gebied van buitenleven.

Woodvision vindt het belangrijk dat je lang van de producten kunt genieten. Daarom verduurzamen ze vele producten in hun eigen impregneerinstallaties in Nederland. Dit gebeurt op de meest kwalitatieve manier en de productie voldoet aan alle milieueisen. Woodvision is nog steeds een echt Nederlands bedrijf en produceren en impregneren in Nederland.

Vanuit hun visie op vernieuwing is Douglasvision geïntroduceerd. Een innovatief en succesvol programma met hoogwaardige producten gemaakt van douglashout, zoals bijvoorbeeld buitenverblijven en kapschuren. Ook heeft Woodvision een buitengewoon breed assortiment constructiehout van douglas, hiermee kun je echt alles bouwen. Voor oersterke constructies combineerden ze het beste van twee soorten, beton en hout: Betowood. Met het Betowood assortiment kan een schutting, berging of buitenverblijf op elke gewenste wijze gecreëerd worden. Vanwege de beton/hout combinatie is een lange levensduur gegarandeerd. En dan nog de crème de la crème onder de blokhutten, de Topvision-lijn. Daarin komen traditie en ontwikkeling samen, ofwel de uitstraling van een modern tuinhuis in combinatie met de robuuste materialen van een blokhut.

Verwerking

Tuinhout laat zich handig bewerken tot de meest fraaie constructies. De uiteenlopende houtsoorten met hun eigen karaktereigenschappen hebben hun eigen
specifieke constructie mogelijkheden. Laat je bij Bouwhof adviseren en vraag naar de mogelijkheden.

Wil jij je tuin omtoveren tot een mooie plek waar je heerlijk kunt relaxen? Kies dan voor Woodvision!

Woodvision catalogus 2021