Sanitair accessoires

Om je badkamer en toilet helemaal af te maken hebben we een grote collectie accessoires. In onze enorme sanitair showroom kom je ogen tekort. Handdoekhaken, handdoekstangen, toiletgarnituren enzovoorts. Natuurlijk kan er gekozen worden voor luxe wat iets meer kost of voor gewoon goed, maar niet te duur.

Sanitair accessoires maken een groot deel uit van de look van jouw badkamer. Denk aan de moderne badkamers die we tegenwoordig hebben, maar er zijn ook veel mensen die juist genieten van een meer traditionele badkamer. Iedereen kent de badkamers met bordjes en misschien Delfts blauw. Dit zijn allemaal accessoires die jouw sanitair van jou maken.

Bouwhof heeft een bijzonder grote hoeveelheid aan sanitair en sanitair accessoires. Zoals bovengenoemde handdoekhaken, handdoekstangen, toiletgarnituren maar ook toiletrolhouders, wasmanden en badkamerspiegels.

Vanwege de grote hoeveelheid accessoires is het bijna onmogelijk niet te slagen bij Bouwhof en is het dus zeker een keer waard om langs te komen op onze afdeling!

Merken top 5

  1. Zack
  2. Tiger
  3. Smedbo
  4. Zone
  5. Geesa

Het mooiste sanitair!

Wij hebben het meeste en mooiste sanitair in onze showroom!

Volg jij ons al?

Op Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de laatste acties, trends, en winacties

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.