Verf

In de afgelopen decennia heeft Bouwhof een naam opgebouwd als het gaat om verf. Op onze sfeervolle verfafdeling van 500 m2 vind je alles wat met verf en schilderen te maken heeft. Met onze mengmachines kunnen we diverse verfsoorten op de door jou gewenste kleur maken. Wij bieden van verschillende merken het complete assortiment. Hierdoor kunnen we voor iedere klus en ieder budget het gewenste materiaal leveren. Onze ervaren en deskundige adviseurs helpen je graag de juiste keuze te maken. 

Bouwhof biedt voor iedere klus de juiste verf!

 

Beitsen
Beitsen zijn in een groot aantal varianten verkrijgbaar. De transparante beitsen (interieur en exterieur kwaliteiten zijn verkrijgbaar) laten de structuur van het hout zichtbaar. Wil je dit juist niet, dan kies je voor een dekkende beits. Een breed assortiment pantser beitsen en speciaal beitsen vind je bij ons op voorraad.

Interieur lakken
Verf kiezen is meer dan alleen een kleur uitzoeken. Op welk materiaal ga je schilderen? Met welke lak of beits is het nu afgewerkt? Hoe intensief wordt het gebruikt en schoongemaakt? Zo maar een paar vragen die van belang zijn om tot een juiste keuze te komen. Bouwhof is al jaren een begrip op het gebied van verf. Wij kunnen je dan ook vrijwel alles leveren. Van een goedkope budgetlijn tot de professionele lijn waar de vakman mee schildert en alles daartussenin. Met onze mengmachines maken we de verf exact op de door jou gewenste kleur.

Exterieur lak
De buitenboel schilderen wil je niet te vaak doen. Met de professionele lakken, die wij graag voor jou op kleur mengen, behaal je resultaten waar je lange tijd plezier van zult hebben. De keuze van de juiste beits of lak is van groot belang voor het eindresultaat. Door hun vakkennis en jarenlange ervaring zijn onze adviseurs in staat je voor elke situatie een gericht en duidelijk advies te geven.

Muurverf
Jouw schoonmaakwensen zijn o.a. bepalend bij een keuze voor de juiste soort muurverf. Het materiaal wat reeds op de muur aanwezig is, bepaalt mede de mogelijkheden, doordat sommige verfsoorten elkaar uitsluiten. Muurverf is verkrijgbaar in verschillende varianten, waarvan latex de bekendste en meest voorkomende benaming is. Acryl latex is goed afneembaar en licht ademend. Synthetische muurverf heeft goede vlek isolerende eigenschappen. Met de mengmachine brengen onze verfadviseurs ook jouw muurverf op de gewenste kleur.

Lijmen en Kitten
Voor elk bevestigingsprobleem is een oplossing voorhanden. Naden en kieren kunnen keurig worden afgewerkt. Op onze verfafdeling vind je een groot assortiment lijmen, kitten en tapes.

Sierpleister
Een goed aangebrachte sierpleister maakt je huis echt af! Wij maken de pleister op de door jou gewenste kleur. Sierpleisters zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, afhankelijk van de door jou gewenste structuur. Voorbeelden zijn spachtel-, structuur- en rustiekputz. Vraag altijd onze adviseurs om advies. Het kan je veel werk besparen!

Verfbenodigdheden
Goed gereedschap is het halve werk. Dit is zeker ook van toepassing op schilderwerk. Het juiste schuurpapier, een goede kwast of roller, noem het maar op. Bij Bouwhof hebben we het allemaal. Van wegwerpkwasten tot professioneel schildersgereedschap.

Merken top 5

  1. Sikkens
  2. Sigma
  3. Wijzonol
  4. Flexa
  5. SPS – Finess