Bouwmaterialen

Uiteraard kun je voor iedere klus terecht bij Bouwhof. Bij ons vind je alle bouwmaterialen die jij nodig hebt!

Wij verkopen ook bouwmaterialen die moeilijk verkrijgbaar zijn. Deze kunnen ook besteld worden.

Cement / beton
Op de afdeling bouwmaterialen zijn alle betonproducten in ruime mate voorradig. Deze zijn verkrijgbaar in zowel klein- als grootverpakking. Benodigdheden zoals bouwemmers, speciekuipen enzovoorts ontbreken uiteraard niet.

Dakbedekking
Voor het waterdicht afwerken van een (schuur)dak zijn er legio mogelijkheden. Bij Bouwhof kun je het allemaal per meter aanschaffen vanaf de rol. Shingles kan je bij ons behalve per pak ook per stuk aanschaffen. De benodigde lijmen, kitten en overige bevestigingsmaterialen zijn ruim voorradig. Wil je snel klaar zijn? Bespreek de mogelijkheden van kunststof of stalen dakpanplaten met onze adviseurs.

Golfplaten
Polyester golfplaten, bitumen golfplaten, kleine golf, grote golf, noem het maar op. Allemaal op voorraad bij Bouwhof in diverse afmetingen en kleuren. Net als de bijbehorende bevestigingsmaterialen en afwerkprofielen.

Isolatie
Om jouw woning effectief te isoleren is de juiste materiaalkeuze uiteraard belangrijk. Minstens even belangrijk is de manier waarop het materiaal wordt aangebracht. Het gezegde ‘isoleren is ventileren’ is hierbij van grote betekenis. Naast warmte-isolatie is ook geluidsisolatiemateriaal uit voorraad leverbaar.

Primers / Bouwlijmen
Door de ondergrond voor te behandelen met een primer kun je in veel situaties een beter resultaat behalen. Niet iedere lijm is geschikt voor ieder karwei. Vraag dus altijd onze vakmensen om advies!

Stukadoormaterialen
Stuken is vakwerk. Met de juiste materialen wordt dit vak een stuk eenvoudiger. Pleisters zowel voor binnen- als voor buitengebruik, hoeknaalden, schuurborden enzovoorts. We hebben het allemaal in ruime mate voorradig tegen scherpe prijzen. Bedrijven kunnen terecht bij onze groothandel voor nog scherpere pallet prijzen.

Merken top 5

  1. Cando
  2. Knauf
  3. Woodvisioin
  4. Weber
  5. Schonox