Douchecabines

Een douche is heerlijk ontspannend. Daarnaast is een douchecabine erg praktisch. Het zorgt er namelijk voor dat de rest van jouw badkamer, waaronder je badmeubelen, niet nat worden. Op zoek naar de perfecte douchecabine voor jouw badkamer? Bij Bouwhof zijn er meer dan 60 douche opstellingen te bekijken.

Wat biedt Bouwhof

De douchecabine is bij Bouwhof te vinden in vele formaten en stijlen. Zowel complete douchecabines, als douchewanden, douchebakken en inloopdouches. 

Douchecabines

Complete douchecabine

Een complete douchecabine bestaat uit douchewanden, het profiel, deuren en een douchebak. De douchecabine zorgt ervoor dat het water netjes binnen de cabine blijft. Bovendien blijft de warmte goed binnen de cabine, wat ervoor zorgt dat je geen last hebt van de lage tempratuur in de rest van jouw badkamer.

Inloopdouches

Naast de standaard douchecabines zijn er ook inloopdouches te vinden bij Bouwhof. Een inloopdouche kan geheel naar eigen wens worden samengesteld. Lengte, hoogte, kleur van het profiel, dikte en type van het glas zijn door jou zelf aan te geven.

Tijdens een wandeling door onze sanitair showroom van ruim 5000 m2 doe je allerlei ideeën op. Onze adviseurs helpen je graag deze te verwezenlijken. Ook voor schuine wanden en vreemde maten is er altijd een oplossing voor handen.

Douchecabines

Onze merken:

  1. Sealskin
  2. HSK

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze sanitair adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.