Bouwhof_sanitiar_badmeubelen_primabad_header
Bouwhof_sanitiar_badmeubelen_primabad_header_mobiel
Bouwhof_sanitiar_badmeubelen_primabad_Dawn

Badmeubelen

Badkamermeubelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij het inrichten van een badkamer. De badkamermeubelen geven comfort, functionaliteit en reflecteren jouw stijl. Je kunt je spullen gemakkelijk opbergen en jouw badkamer ziet er meteen opgeruimd en netjes uit. Daarnaast is een badkamermeubel een product dat de gehele ruimte een nieuwe uitstraling kan geven, zonder een grote verbouwing. Bij Bouwhof hebben we een uitgebreid assortiment badmeubelen van merken zoals Primabad, Sanibell & Pelipal.

Bouwhof_sanitiar_badmeubelen_primabad_Dawn

Showroom

Bouwhof heeft een uitgebreide collectie badkamermeubelen! Wastafelmeubelen, kolomkasten, spiegelkasten of badkamermeubelsets. Werkelijk alle soorten en maten worden tentoongesteld. Bij ons vind je de nieuwste dessins badkamermeubelen maar ook de klassieke, landelijke, nostalgische en tijdloze badmeubelen. Bijvoorbeeld een teakhouten meubel met natuurstenen waskom! Combineer jouw badmeubelen met een bijpassende wastafel en spiegel en maak jouw badkamer helemaal compleet!

Bouwhof onderscheidt zich graag met vakkennis, service en kwaliteit. Daarom kan je altijd goede kwaliteit producten verwachten met optimale hulp. Onze adviseurs helpen jou graag met het verwezenlijken van jouw ideeën. Samen met hen ontwerp je in 3D de ideale badkamer voor jouw woning.

Bouwhof_sanitiar_badmeubelen_primabad_made
Bouwhof_sanitiar_badmeubelen_primabad_made

Inspiratie