Badmeubelen

Badkamermeubelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij het inrichten van een badkamer. De badkamermeubelen geven comfort, functionaliteit en reflecteren jouw stijl. Je kunt je spullen gemakkelijk opbergen en jouw badkamer ziet er meteen opgeruimd en netjes uit. Daarnaast is een badkamermeubel een product dat de gehele ruimte een nieuwe uitstraling kan geven, zonder een grote verbouwing.

Exclusive XL 1400 A85 SPOLED

Wat biedt Bouwhof

Bouwhof heeft een uitgebreide collectie badkamermeubelen, zoveel producten heb je nog nooit bij elkaar gezien, meer dan 120 verschillende soorten! Wastafelmeubelen, kolomkasten, spiegelkasten of badkamermeubelsets. Werkelijk alle soorten en maten worden tentoongesteld. Bij ons vind je de nieuwste dessins badkamermeubelen maar ook de klassieke, landelijke, nostalgische en tijdloze badmeubelen. Bijvoorbeeld een teakhouten meubel met natuurstenen waskom! Combineer jouw badmeubelen met een bijpassende wastafel en spiegel en maak jouw badkamer helemaal compleet.

Vakkennis, service en kwaliteit

Bouwhof onderscheidt zich graag met vakkennis, service en kwaliteit. Daarom kan je altijd goede kwaliteit producten verwachten met optimale hulp. Onze adviseurs helpen jou graag met het verwezenlijken van jouw ideeën. Samen met hen ontwerp je in 3D de ideale badkamer voor jouw woning.

Badmeubelen

Natuurlijk is er nog veel meer te vinden bij Bouwhof. Wij bieden namelijk alle benodigdheden voor jouw huis onder één dak. Verf, behang, elektra, hout, meubels, woonaccessoires, keukens, sanitair, raamdecoratie, zonwering en nog veel meer. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door de vele showrooms.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze sanitair adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.