Banner-Partnerpage

Riverdale

Nootdorp

Sinds kort zijn wij een trots nieuw verkooppunt van Riverdale. Riverdale is een merk met zich voornamelijk richt op woonaccessoires. De collectie bestaat uit verschillende stijlen en een breed assortiment. Riverdale is altijd  bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Naast een fantastische geurmodule hebben wij ook een shop in shop met standaard 50% korting.

Banner-Partnerpage

Boer

Staphorst

Van bouwen tot wonen, u vindt het allemaal onder één dak in het grootste bouw- en woonwarenhuis van Noord- en Oost-Nederland! Zin in een dagje bouw- of homeshopping? Laat u dan eens verrassen door Boer Staphorst. Geen dertien-in-één-dozijn winkelketen, maar een uniek familiebedrijf met alles voor in en om het huis. In een inspirerende winkelomgeving van maar liefst 18.000 m2 is winkelen een feest. Boer Staphorst, méér specialist dan bouwmarkt.

Bouwhof_partners_Boer
Bouwhof_partners_Boer
Bouwhof_partners_Nijhof

Nijhof

Baarn

Nijhof is een woonbegrip in midden Nederland. Een winkel die de bezoeker inspireert om ’van je huis je thuis te maken’. Met een assortiment van meer dan 200.000 kwalitatieve artikelen van veelal bekende merken. Nijhof ligt direct aan de snelweg A-1 met gratis parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Bovendien is er een kinderspeelplaats en een La Place restaurant.

Bouwhof_partners_Nijhof

Bouwpartner

Zoetermeer

Wanneer je bij Bouwhof op zoek bent naar een bouwmaterialen voor een klus ben je bij Bouwpartner aan het juiste adres. Wij zijn de groothandel van Zoetermeer voor aannemersbedrijven, klus- en montagebedrijven maar ook voor zzp-ers.

Bouwhof_partners_Bouwpartner
Bouwhof_partners_Bouwpartner