Advies-sanitair-pagina

SANITAIR ADVIES!

Een badkamer koop je niet elke dag. Je wilt natuurlijk alleen het beste en nieuwste voor jouw badkamer. Daarom is deskundig advies van één van onze specialisten onmisbaar. Wij nemen je graag mee in de wereld van sanitair en kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw ideale badkamer. Uiteraard houden we rekening met je budget en streven we ernaar om jouw droom badkamer te realiseren.

Wil je een afspraak maken met één van onze sanitair adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter, inclusief de gewenste datum en tijd. Een afspraak duurt ongeveer 2 uur, waarbij we onder het genot van een kop koffie in de winkel samen een 3D ontwerp maken. Neem je ook de maatvoeringen van de ruimte mee? Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen. LET OP! Het onderstaande formulier is slechts een verzoek voor een datum en tijd. Een afspraak gaat alleen door op de ingevulde datum nadat je hierover een bevestiging, per mail, van Bouwhof hebt ontvangen.

Voor het maken van een afspraak voor een nieuwe keuken verzoeken we je apart een afspraak te maken via deze link. Gezien de hoeveelheid informatie die hierbij komt kijken, adviseren we dit op een andere dag te plannen.

Maak vrijblijvend een afspraak

  • DD dash MM dash JJJJ