Koper & PVC

Op de afdeling koper en PVC bieden wij een enorm scala aan aansluit- en afvoermaterialen. Hier vind je ook alles voor de CV en lucht aan- en afvoer. Ook op deze afdeling zijn adviseurs voor jou beschikbaar die door jarenlange ervaring voor elk probleem een oplossing hebben.

CV techniek
CV-buizen, alle mogelijke koppelingen en bevestigingsmaterialen: Je vindt het allemaal bij Bouwhof. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten exact welke materialen voor jouw klus de beste zijn. Ook flexibele CV-leiding systemen leveren we uit voorraad.

PVC afvoermaterialen
Het minst zichtbare, maar daardoor misschien wel meest belangrijke deel van de klus, is de afvoer. Bij Bouwhof zijn naast de meest gangbare maten ook de minder voorkomende op voorraad.

Radiatoren
Een radiator hoeft al lang geen ontsierend element meer te zijn in een woning. Afhankelijk van de ruimte die verwarmd moet gaan worden, bepaal je samen met onze adviseurs welk vermogen de radiator moet hebben. Vervolgens kies je het model dat jouw huis verfraait. Naast de standaard plaat en/of convector radiatoren hebben we op deze afdeling een aantal low budget designradiatoren. Voor het luxere segment kun je terecht bij onze sanitair afdeling op de 1e verdieping.

Regenwaterafvoer
Een goede afvoer van regenwater kan jou een heleboel ellende en kosten besparen. Zorg ervoor dat je dit stukje afwerking voor elkaar heb! Goten, buizen of een stadsuitloop, onze adviseurs wijzen jou graag de weg in het woud van mogelijkheden.

Ventilatiesystemen
Een goede ventilatie is van groot belang voor een gezonde leefomgeving. In combinatie met een warmtewisselaar is het mogelijk om tot energiebesparing te komen. Je kunt bij Bouwhof terecht voor een eenvoudige badkamerventilator, maar ook voor alle benodigdheden en een vakkundig advies voor een compleet ventilatiesysteem.

Merken top 5

  1. Martens Kunststoffen
  2. Nedco Kunststoffen
  3. ACO Easygarden
  4. Plieger
  5. Bonfix