Raamdecoratie

Raamdecoratie heeft vele functies. Je kan raamdecoratie gebruiken voor versiering maar ook voor praktische doeleinden. Door de vele soorten en maten raamdecoratie  is er voor iedere situatie wel een oplossing. Of het nu gaat om sfeer of een goede lichtval te creëren in je huis, jouw privacy waarborgen; het kan allemaal.

Ben jij op zoek naar de perfecte raambekleding  voor jouw huis, dan ben je bij Bouwhof Zoetermeer aan het juiste adres. Bouwhof heeft een enorm uitgebreid assortiment als het gaat om raamdecoratie. Van verschillende soorten gordijnstoffen,  houten lamellen tot vouwgordijnen met verduisterend of juist lichtdoorlatend effect.

Luxaflex

Onze adviseurs helpen graag met het uitzoeken van het perfecte materiaal. Als je wilt, komen wij zelfs aan huis om alles voor je op te meten. Daarnaast wordt jouw gekozen raamdecoratie veelal gratis op maat gemaakt.  Zo onderscheiden wij ons graag: service en vakkennis! Het is dus zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Bouwhof om ons uitgebreide assortiment en onze inspiratievolle showrooms te bekijken. Een greep uit de mogelijkheden op gebied van raamdecoratie binnen Bouwhof:

Luxaflex

Meer weten over een product? Klik dan op de productnaam of vraag het onze adviseurs in de winkel bij Bouwhof. Natuurlijk is er nog veel meer te vinden bij Bouwhof.  Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, bbq’s en tuinmeubelen, woonaccessoires en meubels maar ook verlichting.

De voordelen van Bouwhof:

  • Ruim assortiment, keuze uit vele variaties en kleuren
  • Gratis op maat gemaakt
  • Deskundig advies
  • Meetservice
  • Vakkundige montage