Huishoudelijk

Ook voor huishoudelijke artikelen kun je bij ons terecht. Schoonmaakartikelen, opbergsystemen, afvalverwerking en zelfs kleding vind je bij ons.

Afvalverwerking
De afvoer van afval is een belangrijk onderdeel van een klus. Bij ons vind je vuilniszakken tot wel 240L. Voor dagelijks gebruik hebben we een collectie vuilnisbakken. Met trots hebben wij dan ook de grootste collectie Brabantia van de hele omgeving!

Opbergen
Met een goed opbergsysteem schep je orde en houd je het overzicht. Wij leveren kwaliteitsproducten van onder andere Keter. Bijvoorbeeld stapelbare en-/of verrijdbare kratten met en zonder deksel. Ook voor verhuisdozen ben je bij ons aan het juiste adres.

Schoonmaakartikelen
Als je huis eenmaal een plaatje is, moet het natuurlijk ook schoongehouden worden. Bij Bouwhof hebben we ook daaraan gedacht. We hebben een zeer groot assortiment schoonmaakproducten van onder andere HG. Daarnaast heb je de keuze uit vele hulpmiddelen, bijvoorbeeld van het merk Leifheit, die het schoonmaakwerk gemakkelijker en leuker maken.

Huishoudelijke artikelen
Op de afdeling vind je verder nog andere huishoudelijke artikelen. Zo verkopen we ook keukenbenodigdheden zoals pannen en keukengerei. We hebben een ruim assortiment pannen van Brabantia. Een kleine collectie woonaccessoires en diverse sfeerartikelen is ook te vinden op deze afdeling. Om de huishoudelijke klusjes wat makkelijker te maken verkopen we ook droogrekken, strijkplanken en verschillende elektrische apparaten. Voor de kinderen is er speelgoed voor een aantrekkelijke prijs.

Verkoeling en/of verwarming
Iedere zomer beschikken wij over een ruim assortiment airco’s en ventilatoren. In de koudere maanden kun je bij ons terecht voor diverse kachels voor zowel binnen als buiten.

Merken top 5

  1. HG
  2. Keter
  3. Leifheit
  4. Brabantia
  5. Curver

 

Cadeaubonnen


Ben je opzoek naar een leuk cadeau?  De cadeaubon van Bouwhof is het perfecte cadeau voor iedereen!

Lees meer ››