Gereedschap

Een goed stuk gereedschap maakt je klus direct licht en plezieriger. Bij Bouwhof vind je daarom een ruim assortiment aan diverse soorten gereedschappen. Laat je voorlichten door onze adviseurs over het beste gereedschap voor jouw klus!

Elektrisch gereedschap
Voor ieder wat wils op de afdeling elektrische gereedschappen. Een zeer uitgebreid assortiment van bekende merken als Bosch, Black & Decker, Metabo en anderen zijn uit voorraad leverbaar. Ook voor de kleine beurs is er voldoende te kiezen!

Handgereedschap
Ook hebben we een groot aanbod aan handgereedschap. Ons enorme assortiment, waarin alle bekende merken een plaatsje hebben, maakt het vrijwel onmogelijk om niet te slagen.

Opbergsysteem
Een goed opbergsysteem is onmisbaar voor de echte klusser. Niets is zo vervelend als tijd verliezen door het tevergeefs zoeken naar de juiste gereedschappen. Wij hebben een ruim aanbod systemen van onder andere Stanley.

Stationair gereedschap
Wij leveren je ook gereedschap dat permanent opgesteld staat. Denk hierbij aan een kolomboormachine of afkortzaag. Bespreek jouw wensen en eisen met onze adviseur. De machine wordt speciaal voor jou besteld.

Merken top 5

  1. Makita
  2. Metabo
  3. Bosch
  4. Stanley Fatmax
  5. Einhell

 

Cadeaubonnen

Ben je opzoek naar een leuk cadeau?  De cadeaubon van Bouwhof is het perfecte cadeau voor iedereen!

Lees meer ››